Designový Časopis
Designový Časopis
Dům Pro Vzpomínky

Memory Transmitting

Dům Pro Vzpomínky Tento dům zprostředkuje obrazy domů pomocí dřevěných trámů a rozloženého hromadu bílých cihel. Světlo vychází z prostorů bílých cihel kolem domu a vytváří tak zvláštní atmosféru pro klienta. Návrhář používá několik metod k vyřešení omezení této budovy pro klimatizaci a skladovací prostory. Spojte také materiály s pamětí klienta a prostřednictvím struktury představte vřelou a elegantní estetiku, která spojuje jedinečný styl tohoto domu.

Interiérový Dům

Seamless Blank

Interiérový Dům Jedná se o dům, který představuje jedinečný životní styl hostesky, což je grafický designér a podnikatelův dům. Návrhář představuje přírodní materiály pro ilustraci preferencí hostesky a zachovává prázdné oblasti, aby naplnil potřeby členů rodiny. Kuchyň je středem domu, speciálně navržený prostorový výhled pro hostesky a ujistěte se, že rodiče mohou vidět kdekoli. Dům je vybaven bílými žulovými bezešvými podlahami, italskou minerální malbou, průhledným sklem a bílým práškovým nátěrem, aby odhalil elegantní detaily materiálů.

Interiérový Dům

Warm loft

Interiérový Dům Dům v průmyslovém stylu s teplými materiály. Tento dům připravuje pro klienty několik funkcí pro propagaci životních kvalit. Návrhář se pokusil propojit potrubí do každého prostoru a kombinované dřevěné, ocelové a ENT potrubí, aby ilustroval příběh života klientů. S běžným průmyslovým stylem to není stejné, tento dům má jen několik barev a připravuje spoustu úložných prostor.

Stolička

Ydin

Stolička Ydin stoličku lze namontovat sami, bez použití speciálních nástrojů, díky jednoduchému zajišťovacímu systému. 4 stejné nohy jsou umístěny v žádném zvláštním pořadí a konkrétní sedadlo, které působí jako základní kámen, udržuje vše na svém místě. Nohy jsou vyrobeny ze šrotu pocházejícího od výrobce schodů, snadno obrobitelného pomocí tradičních dřevařských technik a nakonec naolejovaného. Sedák je jednoduše vytvarován do trvanlivého vlákny vyztuženého UHP betonu. Dalším argumentem udržitelnosti je pouze 5 oddělitelných částí, které mají být zabaleny a připraveny k odeslání konečným zákazníkům.

Chlazený Sýrový Vozík

Coq

Chlazený Sýrový Vozík Patrick Sarran vytvořil v roce 2012 sýrový vozík Coq. Zvláštnost této kolébky vzbuzuje zvědavost hostů, ale nemýlte se, jedná se především o pracovní nástroj. Toho je dosaženo pomocí stylizované lakované bukové struktury zakončené válcovou červenou lakovanou clochou, která může být zavěšena na boku, aby odhalila sortiment vyzrálých sýrů. Pomocí držadla posuňte vozík, otevřete krabici, vysuňte desku ven, abyste vytvořili prostor pro talíř, otočením tohoto kotouče odřízněte porce sýra, číšník může tento proces vyvinout v maličký kousek výkonného umění.

Chlazený Pouštní Vozík

Sweet Kit

Chlazený Pouštní Vozík Tato mobilní vitrína pro podávání dezertů v restauracích byla vytvořena v roce 2016 a je posledním kusem řady K. Design Sweet-Kit splňuje požadavky na eleganci, manévrovatelnost, objem a průhlednost. Mechanismus otevírání je založen na kroužku otáčejícím se kolem disku z akrylového skla. Dva tvarované bukové kroužky jsou rotačními kolejemi a jsou také držadly pro otevírání vitríny a pro pohyb vozíku kolem restaurace. Tyto integrované funkce pomáhají nastavit scénu pro servis a zvýraznit zobrazené produkty.

Návrhář dne

Nejlepší světoví návrháři, umělci a architekti.

Dobrý design si zaslouží velké uznání. Každý den nás potěšují úžasní návrháři, kteří vytvářejí originální a inovativní návrhy, úžasnou architekturu, stylovou módu a kreativní grafiku. Dnes vám představujeme jednoho z největších světových designérů. Objednejte si dnes oceňované portfolio návrhů a získejte každodenní inspiraci pro design.