Designový Časopis
Designový Časopis
Organický Olivový Olej

Epsilon

Organický Olivový Olej Olivový olej Epsilon je produkt z limitované edice z organických olivových hájů. Celý výrobní proces se provádí ručně, za použití tradičních metod a olivový olej se plní do lahví nefiltrovaných. Toto balení jsme navrhli tak, abychom zajistili, že citlivé složky vysoce výživného produktu obdrží spotřebitel z mlýna bez jakýchkoli změn. Používáme lahvičku Quadrotta chráněnou obalem, svázanou kůží a umístěnou do ručně vyráběné dřevěné krabičky utěsněné těsnicím voskem. Spotřebitelé tak vědí, že produkt pochází přímo z mlýna bez jakéhokoli zásahu.

Laboratorní Systém Čištění Vody

Purelab Chorus

Laboratorní Systém Čištění Vody Purelab Chorus je první modulární systém čištění vody navržený tak, aby vyhovoval individuálním laboratorním potřebám a prostoru. Poskytuje všechny stupně vyčištěné vody a poskytuje škálovatelné, flexibilní a přizpůsobené řešení. Modulární prvky mohou být distribuovány v celé laboratoři nebo vzájemně propojeny v jedinečném formátu věže, čímž se minimalizuje stopa systému. Haptické ovládací prvky nabízejí vysoce regulovatelné průtokové množství, zatímco halo světla indikuje Chorův stav. Díky nové technologii je Chorus nejpokrokovějším dostupným systémem, který snižuje dopad na životní prostředí a provozní náklady.

Lodní Kontrolní Systém

GE’s New Bridge Suite

Lodní Kontrolní Systém Modulární systém řízení lodí GE je navržen tak, aby vyhovoval velkým i lehkým plavidlům, poskytuje intuitivní ovládání a jasnou vizuální zpětnou vazbu. Nová technologie určování polohy, řídicí systémy motoru a monitorovací zařízení umožňují přesné manévrování lodí ve stísněných prostorech a zároveň snižují stres operátora, protože složitá ruční ovládání jsou nahrazena novou technologií dotykové obrazovky. Nastavitelná obrazovka redukuje odrazy a optimalizuje ergonomii. Všechny konzoly mají integrované držadla pro použití v rozbouřeném moři.

Vinárna

Crombe 3.0

Vinárna Cílem konceptu vinárny Crombé bylo, aby zákazníci zažili zcela nový způsob nakupování. Základní myšlenkou bylo začít od vzhledu a pocitu skladu, do kterého jsme následně přidali světlo a jemnost. Přestože jsou vína prezentována v původním obalu, čisté linie kovových rámů stále zajišťují povědomí a perspektivu. Každá láhev visí v rámu ve stejném sklonu, ve kterém by je obsluhoval sommelier. Ve 12 m stojanu jsou umístěny šampaňské a skříňky. Na jednu skříňku mohou zákazníci bezpečně uložit až 30 lahví.

Kalendář

calendar 2013 “Safari”

Kalendář Safari je papírový kalendář zvířat. Jednoduše stiskněte díly, složte a zajistěte. Vytvořte rok 2011 rokem divočiny! Život s designem: Kvalitní designy mají schopnost modifikovat prostor a přeměňovat mysli jeho uživatelů. Nabízejí pohodlí při pohledu, držení a používání. Jsou naplněni lehkostí a prvkem překvapení, obohacujícím prostor. Naše originální výrobky jsou navrženy s využitím konceptu „Život s designem“.