Designový Časopis
Designový Časopis
Stolní Světlo

Moon

Stolní Světlo Toto světlo hraje aktivní roli při doprovodu lidí v pracovním prostoru od rána do noci. Byl navržen s ohledem na pracovní prostředí lidí. Drát lze připojit k přenosnému počítači nebo energetické bance. Tvar měsíce byl vytvořen ze tří čtvrtin kruhu jako rostoucí ikona z terénního obrazu z nerezového rámu. Vzor povrchu měsíce připomíná přistávacího průvodce v kosmickém projektu. Nastavení vypadá jako socha za denního světla a světelné zařízení, které uklidňuje napjatou práci v noci.

Světlo

Louvre

Světlo Louvre light je interaktivní stolní lampa inspirovaná řeckým letním sluncem, která snadno prochází z uzavřených okenic přes Louvres. Skládá se z 20 prstenů, 6 z korku a 14 z plexiskla, které hravě mění pořadí, aby transformovaly difúzi, objem a konečnou estetiku světla podle preferencí a potřeb uživatelů. Světlo prochází materiálem a způsobuje difúzi, takže se na jeho povrchu ani na jeho povrchu neobjevují žádné stíny. Prsteny v různých výškách dávají příležitost nekonečných kombinací, bezpečné přizpůsobení a úplné ovládání světla.

Oděvní Design

Sidharth kumar

Oděvní Design NS GAIA je moderní dámská etiketa pocházející z Nového Dillí, která je bohatá na unikátní designové a textilní techniky. Značka je velkým zastáncem ohleduplné výroby a všeho, co se děje na kole a recyklaci. Důležitost tohoto faktoru se odráží v pojmenovacích pilířích, „N“ a „S“ v NS GAIA, což znamená Příroda a udržitelnost. Přístup NS GAIA je „méně je více“. Štítek hraje aktivní roli v pomalém módním pohybu tím, že zajišťuje minimální dopad na životní prostředí.

Architektura Smíšeného Použití

Shan Shui Plaza

Architektura Smíšeného Použití Projekt se nachází v historickém městě Xi'an, mezi obchodním centrem a řekou TaoHuaTan. Cílem projektu je nejen propojení minulosti a současnosti, ale také městské a přírody. Projekt je inspirován čínskou povídkou o květu Peach a nabízí rajské bydlení a pracovní místo tím, že poskytuje úzký vztah k přírodě. V čínské kultuře má filosofie horských vod (Shan Shui) zásadní význam vztahu mezi člověkem a přírodou, a proto díky využití vodnaté krajiny místa projekt nabízí prostory odrážející filozofii Shan Shui ve městě.

Corporate Identity

film festival

Corporate Identity „Kino, ahoj“ bylo sloganem pro druhé vydání Evropského filmového festivalu na Kubě. Je součástí konceptu designu zaměřeného na cestování jako způsobu propojení kultur. Design evokuje cestu výletní lodi, která cestuje z Evropy do Havany a je plná filmů. Design pozvánek a vstupenek na festival byl inspirován pasy a palubními lístky, které dnes používají cestující po celém světě. Myšlenka cestování filmem povzbuzuje veřejnost, aby byla vnímavá a zvědavá na kulturní výměny.

Lampa

Little Kong

Lampa Little Kong je řada okolních lamp, které obsahují orientální filozofii. Orientální estetika věnuje velkou pozornost vztahu mezi virtuálním a skutečným, plným a prázdným. Skrytí LED diod do kovového sloupu nejen zajišťuje prázdnost a čistotu stínítka, ale také odlišuje Kong od ostatních lamp. Návrháři zjistili proveditelné řemeslo po více než 30krát experimentech, aby dokonale představili světlo a různé textury, což umožňuje úžasný světelný zážitek. Základna podporuje bezdrátové nabíjení a má port USB. Lze ji zapnout nebo vypnout pouze máváním rukou.