Designový Časopis
Designový Časopis
Reproduktorový Orchestr

Sestetto

Reproduktorový Orchestr Orchestrální soubor reproduktorů, které spolu hrají jako skuteční hudebníci. Sestetto je vícekanálový audio systém pro přehrávání jednotlivých skladeb nástrojů v samostatných reproduktorech různých technologií a materiálů určených pro konkrétní případ zvuku, mezi čistým betonem, rezonujícími dřevěnými rezonančními deskami a keramickými rohy. Míchání skladeb a částí se vrací fyzicky na místo poslechu, jako na skutečném koncertě. Sestetto je komorní orchestr zaznamenané hudby. Sestetto vyrábí přímo jeho designéři Stefano Ivan Scarascia a Francesco Shyam Zonca.

Kavárna

Perception

Kavárna Tato malá teplá dřevěná kavárna, která se nachází na rohu křižovatky v klidné čtvrti. Centralizovaná zóna otevřené přípravy poskytuje čistý a rozsáhlý zážitek z výkonu baristy návštěvníkům všude, kde je barové sedadlo nebo stolní sedadlo v kavárně. Stropní objekt s názvem „Stínující strom“ začíná ze zadní strany přípravné zóny a pokrývá zákaznickou zónu, aby vytvořila celou atmosféru této kavárny. Poskytuje návštěvníkům neobvyklý prostorový efekt a také se stává prostředkem pro lidi, kteří chtějí být při kávě s příchutí ztraceni v myšlenkách.

Veřejná Venkovní Zahradní Židle

Para

Veřejná Venkovní Zahradní Židle Para je sada veřejných venkovních židlí navržených k zajištění zdrženlivé flexibility ve venkovním prostředí. Sada židlí, která má jedinečně symetrický tvar a zcela se odchyluje od inherentní vizuální rovnováhy konvenčního designu židle. Tato sada venkovních židlí, inspirovaná jednoduchým tvarem houpačky, je odvážná, moderní a vítá interakci. Jak se silně váženým dnem, Para A podporuje 360 otáčení kolem své základny, a Para B podporuje obousměrné převrácení.

Stůl

Grid

Stůl Grid je stůl navržený z mřížkového systému, který byl inspirován tradiční čínskou architekturou, kde se v různých částech budovy používá typ dřevěné konstrukce zvané Dougong (Dou Gong). Při použití tradiční zámkové struktury dřeva je montáž stolu také procesem poznávání struktury a prožívání historie. Nosná konstrukce (Dou Gong) je vyrobena z modulárních dílů, které lze snadno demontovat, aby bylo možné skladovat.

Série Nábytku

Sama

Série Nábytku Sama je autentická série nábytku, která poskytuje funkčnost, emocionální zážitek a jedinečnost prostřednictvím svých minimálních, praktických forem a silného vizuálního efektu. Kulturní inspirace čerpaná z poezie vířících kostýmů, které se nosí při ceremoniích Sama, je ve svém designu znovu interpretována hrou kónické geometrie a technik ohýbání kovů. Sochařská poloha série je kombinována s jednoduchostí materiálů, forem a výrobních technik a nabízí funkční a estetické výhody. Výsledkem je moderní řada nábytku poskytující výrazný nádech obytných prostor.

Prsten

Dancing Pearls

Prsten Tančící perly mezi řvoucími mořskými vlnami, jsou výsledkem inspirace oceánem a perlami a jedná se o 3D modelový prsten. Tento prsten je navržen s kombinací zlata a barevných perel se speciální strukturou pro realizaci pohybu perel mezi řvoucími vlnami oceánu. Průměr trubky byl zvolen v dobré velikosti, což činí konstrukci dostatečně robustní, aby byl model vyrobitelný.