Designový Časopis
Designový Časopis
Motýlí Věšák

Butterfly

Motýlí Věšák Věšák na motýly dostal jméno pro svou podobnost s tvarem létajícího motýla. Jedná se o minimalistický nábytek, který lze pohodlně sestavit díky konstrukci oddělených součástí. Uživatelé mohou rychle sestavit závěs holýma rukama. Pokud je nutné se pohybovat, je vhodné po demontáži transportovat. Instalace provádí pouze dva kroky: 1.stack oba rámy dohromady a vytvořte X; a rámečky ve tvaru diamantu na každé straně se překrývají. 2. Posuňte dřevěný kus přes překrývající se rámečky ve tvaru diamantu na obou stranách, abyste rámy přidrželi

Středověké Kulturní Centrum Pro Přehodnocení

Medieval Rethink

Středověké Kulturní Centrum Pro Přehodnocení Středověký Rethink byl reakcí na soukromou zakázku na vybudování Kulturního centra pro malou nezveřejněnou vesnici v provincii Guangdong, která sahá 900 let do dynastie Song. Čtyřpodlažní pozemek o rozloze 7 000 m² je soustředěn kolem starobylé skalní formace známé jako kámen Ding Qi, symbol původu vesnice. Koncepce designu projektu je založena na představení historie a kultury starobylé vesnice při současném propojení staré a nové. Kulturní centrum je reinterpretací staré vesnice a proměnou v současnou architekturu.

Prodejní Centrum

Feiliyundi

Prodejní Centrum Dobrá designová práce vzbudí emoce lidí. Návrhář vyskočí z tradičního stylu paměti a dává nový zážitek ve velkolepé a futuristické vesmírné struktuře. Hluboký zážitek z prostředí environmentalismu je postaven pečlivým umístěním uměleckých instalací, jasným pohybem prostoru a dekorativního povrchu dlážděným materiály a barvami. Být v něm není jen návrat k přírodě, ale také prospěšná cesta.

Digestoř

Black Hole Hood

Digestoř Tato řada Hood navržená inspirováním společností Black Hole a Worm Hole činí produkt krásným a moderním tvarem, který způsobuje emocionální pocity a je cenově dostupný. To dělá emocionální okamžiky a snadné použití při vaření. Je lehký, snadno se instaluje, snadno se čistí a je navržen pro moderní kuchyně iland.

Prodejní Centrum

HuiSheng Lanhai

Prodejní Centrum S oceánským motivem scénografie ukončete vesmírnou duši, přičemž pixelem je čtverec jako prvek vizuální komunikace, nechte děti ve hře, aby prozkoumaly objev učení a růstu, aby se staly jádrem případu, umístění volného prostoru představuje fantazijní efekt vzdělávání v zábavě. Od formy, měřítka, barevného zařízení, struktury až po psychologický smyslový zážitek koncept vesmíru pokračuje a obohacuje, když jsou všechny prvky integrovány a kolizovány.

Reproduktor

Black Hole

Reproduktor Black Hole je navržen na základě moderní inteligentní technologie a je přenosným reproduktorem Bluetooth. Mohlo by být připojeno k jakémukoli mobilnímu telefonu s různými platformami a je zde port USB pro připojení k externímu přenosnému úložišti. Vestavěné světlo lze použít jako stolní světlo. Také přitažlivý vzhled Black Hole z něj dělá přitažlivé domácí zboží, které lze použít v designu interiéru.

Legenda designu dne

Legendární návrháři a jejich oceněná díla.

Design Legends jsou nesmírně slavní návrháři, kteří díky svému dobrému designu dělají z našeho světa lepší místo. Objevte legendární návrháře a jejich inovativní produktové designy, originální umělecká díla, kreativní architekturu, vynikající módní návrhy a strategie designu. Užijte si a prozkoumejte originální designová díla oceněných designérů, umělců, architektů, inovátorů a značek po celém světě. Nechte se inspirovat kreativními vzory.