Designový Časopis
Designový Časopis
Papírnictví

commod – Feines in Holz

Papírnictví „Komodita“ se specializuje na interiérové práce. V souladu s heslem „jemné dřevěné komodity“ společnost realizuje zvláště vysoce exkluzivní rezidenční projekty. Papírnictví mělo toto tvrzení vyhovět. Zmenšené, ale hravé rozvržení bylo realizováno pomocí zvláště smíšené barvy. Papírnictví odráží styl firmy i její ideologii používat pouze nejcennější materiál: Papír je vyroben ze 100% bavlny, obálky skutečné dřevěné dýhy. Vizitky „ztělesňují“ slogan společností vytvořením trojrozměrné místnosti obsahující typické dřevěné výrobky.

Skartovač Papíru

HandiShred

Skartovač Papíru HandiShred je přenosný ruční skartovač papíru, který nevyžaduje žádný externí zdroj energie. Je navržen malý a elegantně, takže jej můžete položit na stůl, do šuplíku nebo kufříku, který vám umožní snadný přístup a roztržení důležitého dokumentu kdykoli a kdekoli. Tento praktický skartovač skvěle pracuje na skartování jakýchkoli dokumentů nebo příjmů, aby bylo zajištěno, že soukromé, důvěrné a jakékoli osobní informace jsou neustále chráněny.

Interakční Tabulka

paintable

Interakční Tabulka Paintable je multifunkční stůl pro každého, může to být obyčejný stůl, kreslicí stůl nebo hudební nástroj. Pomocí různých druhů barev můžete malovat na povrch stolu a vytvářet hudbu se svými přáteli nebo rodinami a povrch přenese kresbu tak, aby se stala barevnou pomocí barevných senzorů. Existují dva způsoby kreslení, kreativní kresba a kresba noty, děti mohou kreslit cokoli, co chtějí vytvořit náhodnou hudbu, nebo použít pravidlo, které navrhujeme, aby vyplnilo barvu na konkrétní pozici, aby vytvořilo dětský rým.

Stůl, Podstavec, Podstavec

Trifold

Stůl, Podstavec, Podstavec Tvar trojkolí je informován kombinací trojúhelníkových povrchů a unikátní skládací sekvence. Má minimalistický, ale složitý a sochařský design, ze všech úhlů pohledu odhaluje jedinečnou kompozici. Design může být upraven tak, aby vyhovoval různým účelům, aniž by byla ohrožena jeho strukturální integrita. Trifold je ukázkou digitálních výrobních metod a využití nových výrobních technologií, jako je robotika. Výrobní proces byl vyvinut ve spolupráci s robotickou výrobou se specializací na skládání kovů pomocí 6-osých robotů.

Šperky Náušnice

Eclipse Hoop Earrings

Šperky Náušnice Existuje jeden jev, který neustále zatýká naše chování a zastavuje nás mrtvé v našich stopách. Astrologický fenomén zatmění Slunce zaujal lidi od nejranějších dob lidstva. Z náhlého zatemnění oblohy a vymrštění Slunce vrhá dlouhý stín strachu, podezření a divu na představivost Ohromující charakter zatmění slunce na nás zanechává trvalý dojem. 18K bílé zlato diamantové zatmění obruč náušnice byly inspirovány 2012 zatmění slunce. Návrh se snaží zachytit tajemnou povahu a krásu Slunce a Měsíce.