Designový Časopis
Designový Časopis
Vila

Tranquil Dwelling

Vila Návrh využívá designérské techniky formální rovnováhy jako aixy k vyjádření orientální umělecké koncepce. Přijímá prvky bambusu, orchideje, švestkového květu a krajiny. Jednoduchá obrazovka je vytvořena rozšířením bambusového tvaru odečtením konkrétní formy a zastaví se tam, kde by se měla zastavit. Rozložení obývacího pokoje a jídelny nahoru a dolů definuje prostorový limit a ztělesňuje orientální perspektivní prostorový prostor, který je řídký a patchworkový. Kolem tématu žít jednoduše a lehce cestovat, pohyblivé linie jsou jasné, je to nový pokus o prostředí bydlení lidí.

Branding Salon Krásy

Silk Royalty

Branding Salon Krásy Cílem procesu značky je umístit značku do kategorie high-end tím, že se přizpůsobí globálním trendům v líčení a péči o pleť. Elegantní ve svém interiéru i exteriéru a nabízí klientům luxusní útočiště k ústupu k péči o sebe a ponechání obnovené. Součástí procesu návrhu bylo úspěšné předání této zkušenosti spotřebitelům. Proto byl vyvinut Alharir Salon, který vyjadřuje ženskost, vizuální prvky, opulentní barvy a textury s důrazem na jemné detaily, které dodávají větší jistotu a pohodlí.

Inteligentní Kuchyňský Mlýn

FinaMill

Inteligentní Kuchyňský Mlýn FinaMill je výkonný kuchyňský mlýn s vyměnitelnými a znovu naplnitelnými kořenícími lusky. FinaMill je snadný způsob, jak pozvednout vaření s výraznou chutí čerstvě mletého koření. Jednoduše naplňte opakovaně použitelné lusky sušeným kořením nebo bylinkami, zacvakněte lusk na místo a stisknutím tlačítka rozemlejte přesné množství koření, které potřebujete. Vyměňte lusky koření pouhými několika kliknutími a pokračujte v vaření. Je to mlýnek na všechny vaše koření.

Byt

Nishisando Terrace

Byt Toto kondominium se skládalo ze 4 třípodlažních domů s nižším objemem a stálo na místě poblíž centra. Cedrová mřížka obklopující vně budovy chrání soukromí a brání degradaci tělesa budovy v důsledku přímého slunečního světla. I přes jednoduchý čtvercový půdorys, spirálová 3D konstrukce vyrobená propojením soukromé zahrady na jiné úrovni, vede každá místnost a schodišťová hala k maximálnímu naplnění této budovy. Díky změně fasády cedrových desek a kontrolovaných proporcí může být tato budova i nadále organická a mísí se s momentálními změnami ve městě.

Rodinný Dům

Funlife Plaza

Rodinný Dům Funlife Plaza je rodinné nákupní středisko pro volný čas a vzdělávání dětí. Cílem je vytvořit koridor pro závodní auto pro děti, aby mohli jezdit na autech během nakupování rodičů, dům na stromě pro děti, který se bude dívat a hrát si uvnitř, strop „lego“ se skrytým názvem obchodního centra, který inspiruje dětskou představivost. Jednoduché bílé pozadí s červenou, žlutou a modrou, nechte děti kreslit a obarvit jej na stěny, podlahy a toaletu!

Design Interiéru

Suzhou MZS Design College

Design Interiéru Tento projekt se nachází v Suzhou, které je dobře známé tradičním čínským designem zahrady. Návrhářka se snažila spojit jak své modernistické cítění, tak Suzhou lidovou mluvu. Návrh vychází z tradiční architektury v Suzhou s využitím obílených omítkových stěn, měsíčních dveří a složité zahradní architektury, aby znovu představil lidovou lidovou reč v současném kontextu. Za účasti studentů byl znovu vytvořen nábytek z recyklovaných větví, bambusu a slaměných lan, což tomuto vzdělávacímu prostoru dalo zvláštní význam.