Designový Časopis
Designový Časopis
Architektonický Výzkum A Vývoj

Technology Center

Architektonický Výzkum A Vývoj Architektonický projekt Technologického centra má za cíl integraci architektonického souboru do okolní krajiny, tichého a příjemného prostoru. Díky této definici Idea je soubor humanizovaným orientačním bodem určeným k nezbytnému intelektuálnímu ponoření vědců, kteří v něm budou jednat, vyjádřeným v jeho plastickém a konstruktivním záměru. Nápadný a integrovaný design střech v konkávní a konvexní podobě se téměř dotýká zvýrazněných horizontálních linií, které tak definují hlavní charakteristiky architektonického komplexu.

Stolička

Ane

Stolička Stolička Ane má masivní dřevěné lamely ze dřeva, které se zdají harmonicky plavat, ale nezávisle na dřevěných ramenech, nad ocelovým rámem. Návrhář tvrdí, že sedadlo ručně vyrobené z certifikovaného ekologického dřeva je vytvořeno jedinečným použitím několika kusů jednoho tvaru dřeva, které jsou dynamicky rozmístěny a řezány. Když sedí na stoličce, mírný vzestup úhlu k zádům a úhlům odklonění po stranách je dokončen tak, že poskytuje přirozenou a pohodlnou polohu při sezení. Stolička Ane má tu správnou míru složitosti, aby vytvořila elegantní povrch.

Balení Pro Čaj

Seven Tea House

Balení Pro Čaj Tea Hall Brand, který volně a neochvějně vyfotil rozteklý a rozptylující čaj, koncept procesu vaření čaje, silný nebo slabý, nepředvídatelně se mění jako prvek malování čaje při ochutnávce čaje. Příležitostné kouzlo, že čaj je inkoust a používá prst jako pero, načrtává rozsáhlou mysl rodiny čajových sálů, která žije s krajinou. Originální design obalu poskytuje příjemnou atmosféru a vyjadřuje příjemnou dobu života s čajem.

Propagace Značky

Project Yellow

Propagace Značky Project Yellow je komplexní umělecký projekt, který konstruuje vizuální koncept Everything is Yellow. Podle klíčové vize budou velké venkovní displeje vyráběny v různých městech a současně bude vytvořena řada kulturních a tvůrčích derivátů. Jako vizuální IP má Project Yellow přesvědčivý vizuální obraz a energetické barevné schéma, které vytváří sjednocenou klíčovou vizi, díky které jsou lidé nezapomenutelní. Je vhodný pro rozsáhlou online a offline propagaci a výstup vizuálních derivátů. Jedná se o jedinečný designový projekt.

Vizuální Ip Design

Project Yellow

Vizuální Ip Design Project Yellow je komplexní umělecký projekt, který konstruuje vizuální koncept Everything is Yellow. Podle klíčové vize budou velké venkovní displeje vyráběny v různých městech a současně bude vytvořena řada kulturních a tvůrčích derivátů. Jako vizuální IP má Project Yellow přesvědčivý vizuální obraz a energetické barevné schéma, které vytváří sjednocenou klíčovou vizi, díky které jsou lidé nezapomenutelní. Je vhodný pro rozsáhlou online a offline propagaci a výstup vizuálních derivátů. Jedná se o jedinečný designový projekt.

Design Interiéru

Gray and Gold

Design Interiéru Šedá barva je považována za nudnou. Ale dnes je tato barva jednou z čelních linií v takových stylech, jako je půdní vestavba, minimalismus a hi-tech. Šedá je barva, která preferuje soukromí, mír a odpočinek. Většinou zve ty, kteří pracují s lidmi nebo se zabývají kognitivními požadavky, jako celkovou barvu interiéru. Stěny, strop, nábytek, závěsy a podlahy jsou šedé. Odstíny a nasycení šedé jsou jiné. Zlato bylo přidáno dalšími detaily a doplňky. Je zdůrazněn rámečkem obrázku.