Designový Časopis
Designový Časopis
Kancelář

Dunyue

Kancelář Během procesu konverzace designéři nechávají design nejen prostorové rozdělení interiéru, ale propojení města / prostoru / lidí dohromady, takže prostředí s nízkými klíči a prostor nejsou ve městě v konfliktu, den je skrytá fasáda na ulici, v noci. Pak se z něj stane skleněný světelný box ve městě.

Jídelna

Elizabeth's Tree House

Jídelna Jako ukázka úlohy architektury v procesu hojení je Elizabeth's Tree House nový jídelní pavilon pro terapeutický tábor v Kildare. Prostor, který slouží dětem zotavujícím se ze závažných nemocí, tvoří uprostřed dubového lesa oázu dřeva. Dynamický, ale funkční systém s dřevěnými diagridy zahrnuje výraznou střechu, rozsáhlé zasklení a barevný modřínový plášť, čímž vytváří vnitřní jídelní prostor, který vytváří dialog s okolním jezerem a lesem. Hluboké spojení s přírodou na všech úrovních zvyšuje uživatelský komfort, relaxaci, uzdravení a kouzlo.

Multi Komerční Prostor

La Moitie

Multi Komerční Prostor Název projektu La Moitie pochází z francouzského překladu poloviny a design to vhodně odráží rovnováhou mezi protichůdnými prvky: čtvercem a kruhem, světlem a tmou. Vzhledem k omezenému prostoru se tým snažil navázat spojení i rozdělení mezi dvěma samostatnými maloobchodními oblastmi pomocí dvou protichůdných barev. Hranice mezi růžovým a černým prostorem je jasná, ale také rozmazaná z různých perspektiv. Ve středu obchodu je umístěno točité schodiště, napůl růžové a napůl černé.

Lékařské Kosmetické Centrum

LaPuro

Lékařské Kosmetické Centrum Design je více než dobrá estetika. Je to způsob využití prostoru. Zdravotní středisko integrovalo podobu a funguje jako jedna. Porozumět požadavkům uživatelů a dát jim zážitek ze všech jemných doteků v okolním prostředí, které se cítí uvolněné a skutečně pečlivé. Design a nový technologický systém poskytují uživateli řešení a snadno se spravují. S ohledem na zdraví, pohodu a zdraví přijalo středisko materiály šetrné k životnímu prostředí a sledovalo proces výstavby. Všechny prvky jsou integrovány do designu, kde je skutečně vhodný pro uživatele.

Design Domácí Architektury

Bienville

Design Domácí Architektury Logistika této pracující rodiny vyžadovala, aby byli doma doma po dlouhou dobu, což kromě práce a školy narušilo jejich zdraví. Začali přemýšlet, stejně jako mnoho rodin, zda je nutný přesun na předměstí, výměna blízkosti městské vybavenosti za větší dvorek, aby se zvýšil venkovní přístup. Místo aby se vzdálili daleko, rozhodli se postavit nový dům, který by přehodnotil omezení domácího života na malém městském pozemku. Organizačním principem projektu bylo vytvořit co nejvíce venkovního přístupu ze společných prostor.

Svatební Kaple

Cloud of Luster

Svatební Kaple Cloud of luster je svatební kaple umístěná uvnitř sálu pro svatební obřad ve městě Himeji v Japonsku. Design se snaží převést ducha moderního svatebního obřadu do fyzického prostoru. Kaple je celá bílá, mrakový tvar obalený téměř úplně zakřiveným sklem, který ji otevírá do okolní zahrady a vodní nádrže. Sloupy jsou zakončeny hyperbolickým kapitálem jako hlavy, které je hladce spojují s minimalistickým stropem. Kaple soklu na straně pánve je hyperbolická křivka, která umožňuje, aby se celá struktura objevila, jako by se vznášela na vodě a zvýrazňovala její lehkost.