Designový Časopis
Designový Časopis
Sídlo

Nippo Junction

Sídlo Sídlo společnosti Nippo je postaveno na vícevrstvém křižovatce městské infrastruktury, dálnice a parku. Nippo je přední společnost v oblasti výstavby silnic. Oni definují Michi, což znamená "street" v japonštině, jako základ jejich konceptu designu jako "co spojuje různé komponenty". Michi propojuje budovu s městským kontextem a také propojuje jednotlivé pracovní prostory. Michi byl vylepšen, aby vytvořil kreativní spojení a realizoval Junction Place jedinečné pracoviště možné pouze zde v Nippo.

Soukromý Dům

Bbq Area

Soukromý Dům Projekt BBQ je prostor, který umožňuje vaření venku a opětovné spojení rodiny. V Chile je oblast BBQ obvykle umístěna daleko od domu, ale v tomto projektu je součástí domu, který ji spojuje se zahradou pomocí velkých světelných skládacích oken, která umožňují kouzlu zahradního prostoru téct do domu. Čtyři prostory, příroda, bazén, jídelna a vaření jsou spojeny v jedinečném designu.

Fasádní Architektura

Cecilip

Fasádní Architektura Návrh obálky Cecilipu odpovídá superpozici horizontálních prvků, které umožňují dosáhnout organické formy, která odlišuje objem budovy. Každý modul se skládá z úseků čar zapsaných v poloměru zakřivení, které má být vytvořeno. Kusy používaly obdélníkové profily ze stříbro eloxovaného hliníku o šířce 10 cm a tloušťce 2 mm a byly umístěny na kompozitní hliníkový panel. Po sestavení modulu byla přední část potažena nerezovou ocelí o rozchodu 22.

Obchod

Ilumel

Obchod Po téměř čtyřech desetiletích historie je obchod Ilumel jednou z největších a nejprestižnějších firem v Dominikánské republice na trhu s nábytkem, osvětlením a dekoracemi. Nejnovější zásah reaguje na potřebu rozšíření výstavních prostor a na definici čistší a členitější trasy, která umožní ocenit rozmanitost dostupných sbírek.

Umělecké Instalace Design

Hand down the Tale of the HEIKE

Umělecké Instalace Design Trojrozměrný design jeviště s využitím celého prostoru jeviště. Toužíme po novém japonském tanci, a to je design jevištního umění, které se zaměřilo na ideální formu současného japonského tance. Na rozdíl od tradičního japonského tance dvourozměrného scénického umění, trojrozměrného designu, který využívá výhod celého prostoru jeviště.

Renovace Hotelu

Renovated Fisherman's House

Renovace Hotelu Hotel SIXX se nachází ve vesnici Houhai v zálivu Haitang v Sanya. Jižní moře Číny je 10 metrů před hotelem a Houhai je známý jako ráj surfařů v Číně. Architekt přeměnil původní třípodlažní budovu, která se léta slouží místní rodině rybářů, na letovisko s tématem surfování, a to posílením staré struktury a rekonstrukcí vnitřního prostoru.