Designový Časopis
Designový Časopis
Inteligentní Kuchyňský Mlýn

FinaMill

Inteligentní Kuchyňský Mlýn FinaMill je výkonný kuchyňský mlýn s vyměnitelnými a znovu naplnitelnými kořenícími lusky. FinaMill je snadný způsob, jak pozvednout vaření s výraznou chutí čerstvě mletého koření. Jednoduše naplňte opakovaně použitelné lusky sušeným kořením nebo bylinkami, zacvakněte lusk na místo a stisknutím tlačítka rozemlejte přesné množství koření, které potřebujete. Vyměňte lusky koření pouhými několika kliknutími a pokračujte v vaření. Je to mlýnek na všechny vaše koření.

Byt

Nishisando Terrace

Byt Toto kondominium se skládalo ze 4 třípodlažních domů s nižším objemem a stálo na místě poblíž centra. Cedrová mřížka obklopující vně budovy chrání soukromí a brání degradaci tělesa budovy v důsledku přímého slunečního světla. I přes jednoduchý čtvercový půdorys, spirálová 3D konstrukce vyrobená propojením soukromé zahrady na jiné úrovni, vede každá místnost a schodišťová hala k maximálnímu naplnění této budovy. Díky změně fasády cedrových desek a kontrolovaných proporcí může být tato budova i nadále organická a mísí se s momentálními změnami ve městě.

Rodinný Dům

Funlife Plaza

Rodinný Dům Funlife Plaza je rodinné nákupní středisko pro volný čas a vzdělávání dětí. Cílem je vytvořit koridor pro závodní auto pro děti, aby mohli jezdit na autech během nakupování rodičů, dům na stromě pro děti, který se bude dívat a hrát si uvnitř, strop „lego“ se skrytým názvem obchodního centra, který inspiruje dětskou představivost. Jednoduché bílé pozadí s červenou, žlutou a modrou, nechte děti kreslit a obarvit jej na stěny, podlahy a toaletu!

Design Interiéru

Suzhou MZS Design College

Design Interiéru Tento projekt se nachází v Suzhou, které je dobře známé tradičním čínským designem zahrady. Návrhářka se snažila spojit jak své modernistické cítění, tak Suzhou lidovou mluvu. Návrh vychází z tradiční architektury v Suzhou s využitím obílených omítkových stěn, měsíčních dveří a složité zahradní architektury, aby znovu představil lidovou lidovou reč v současném kontextu. Za účasti studentů byl znovu vytvořen nábytek z recyklovaných větví, bambusu a slaměných lan, což tomuto vzdělávacímu prostoru dalo zvláštní význam.

Messaging Chair

Kepler 186f

Messaging Chair Konstrukčním základem křesla Kepler-186f je rošt, připájený z ocelového drátu, ke kterému jsou prvky vyřezávané z dubu připevněny pomocí mosazných pouzder. Různé možnosti použití armatury se kombinují v harmonii s dřevěnými řezbářskými a klenotnickými prvky. Tento umělecký objekt představuje experiment, ve kterém jsou kombinovány různé estetické principy. Dá se to popsat jako „barbarské nebo nové baroko“, ve kterém se kombinují drsné a nádherné formy. V důsledku improvizace se Kepler stal vícevrstvým, obklopeným podtexty a novými detaily.

Parametrický Design

Titanium Choker

Parametrický Design Konstrukčně IOU používá 3D simulační software k vytváření parametrických modelů podobných stylu, kterým Zaha Hadid zvítězila ve světě architektury. Materiálem IOU představuje exkluzivní předměty v titanu s logy z 18 karátového zlata. Titan je nejžhavější v klenotnictví, ale je těžké s ním pracovat. Díky svým jedinečným vlastnostem jsou kousky nejen velmi lehké, ale umožňují jim vytvořit téměř jakoukoli barvu spektra.