Designový Časopis
Designový Časopis
Otevřený Stolní Systém

Osoro

Otevřený Stolní Systém Inovativní charakter OSORO spočívá v kombinaci kvalitního vitrifikovaného porcelánu a jeho typické lesklé pleti slonovinové barvy s funkcí vhodnou pro uchovávání potravin v lednici nebo mrazničce a pro vaření v parní troubě nebo mikrovlnné troubě. Jednoduchý, modulární tvar s různými prvky lze stohovat pro úsporu místa, flexibilně kombinovat a uzavírat pomocí vícebarevného silikonového O-Sealeru nebo O-konektoru, takže v něm jídlo zůstává dobře utěsněné. OSORO lze univerzálně používat, což eliminuje potřebu našeho každodenního života.

Omezená Řada Exkluzivních Vín

Echinoctius

Omezená Řada Exkluzivních Vín Tento projekt je v mnoha ohledech jedinečný. Design musel odrážet jedinečný charakter daného produktu - exkluzivní autorské víno. Kromě toho bylo třeba sdělit hluboký význam názvu produktu - superlativní, slunovrat, kontrast mezi nocí a dnem, černobílý, otevřený a temný. Design měl v úmyslu odrážet tajemství skryté v noci: krásu noční oblohy, která nás tak ohromuje, a mystickou hádanku skrytou v souhvězdích a zvěrokruhu.

Vzdělávací A Školicí Nástroj

Corporate Mandala

Vzdělávací A Školicí Nástroj Firemní mandala je zcela nový vzdělávací a školicí nástroj. Jedná se o inovativní a jedinečnou integraci antického principu mandaly a firemní identity, která má zvýšit týmovou práci a celkový obchodní výkon. Dále je to nový prvek firemní identity společnosti. Firemní mandala je skupinová aktivita pro tým nebo individuální činnost pro manažera. Je navržen speciálně pro konkrétní společnost a je vybarvován týmem nebo jednotlivcem svobodným a intuitivním způsobem, kde si každý může vybrat jakoukoli barvu nebo pole.

Faucets

Electra

Faucets Electra, která nemá samostatnou rukojeť, přitahuje každého svou elegancí a inteligentní vzhled je rozhodující pro jedinečnost kuchyní. Stahovací digitální dřezový mixér poskytuje uživatelům volnost pohybu v kuchyních a nabízí dvě různé funkce průtoku. Na čelní ploše Electry vám elektronická podložka umožňuje přístup ke všem funkcím, a to buď v případě, že je sprej vložen do hubice, nebo v ruce s pouhým špičkou prstu, kterou můžete ovládat.

Výstavní Prostor

Ideaing

Výstavní Prostor Jedná se o podnikovou výstavní halu v roce 2013 v Guangzhou Design Week navrženou společností C&C Design Co., Ltd. Design úhledně disponuje prostorem menším než 91 metrů čtverečních, který je zobrazen dotykovou obrazovkou a vnitřním projektorem. QR kód zobrazený na světelném poli je webovými odkazy podniku. Mezitím designéři doufají, že vzhled celé budovy může lidem poskytnout pocit plnosti vitality, a proto prokazuje kreativitu, kterou má designová společnost, tj. „Duch nezávislosti a myšlenku svobody“, kterou obhajují. .

Taktilní Tkanina

Textile Braille

Taktilní Tkanina Průmyslové univerzální žakárové textilní myšlení jako překladatel pro nevidomé. Tuto látku mohou číst lidé s dobrým zrakem a je určena pro pomoc nevidomým, kteří začínají ztrácet zrak nebo mají problémy se zrakem; s cílem naučit se Braillovo písmo s přátelským a společným materiálem: tkaninou. Obsahuje abecedu, čísla a interpunkční znaménka. Nejsou přidány žádné barvy. Je to produkt v šedé škále jako princip bez vnímání světla. Je to projekt se společenským významem a jde nad rámec komerčních textilií.