Designový Časopis
Designový Časopis
Výzdoba Lahví

Lithuanian vodka Gold. Black Edition

Výzdoba Lahví Zlato zářící „litevská vodka Gold. Black Edition “zdědila svůj exkluzivní vzhled od litevského lidového umění. Rhombus a rybí kosti, kombinované z malých čtverců, jsou v litevském lidovém umění velmi běžné. Přestože odkaz na tyto národní motivy získal více moderních forem - záhadné minulé úvahy byly transformovány do moderního umění. Převládající zlaté a černé barvy zdůrazňují výjimečný proces filtrace vodky přes uhlí a zlaté filtry. To je „litevská vodka Gold“. Black Edition “tak křehké a křišťálově čisté.

Kalendář

Calendar 2014 “Flowers”

Kalendář Navrhněte místnost, přiveďte sezóny - Kalendář The Flowers je dodáván s designem vázy s 12 různými květinami. Rozjasněte svůj život každý měsíc sezónní květinou. Kvalitní designy mají sílu modifikovat prostor a přeměnit mysli jeho uživatelů. Nabízejí pohodlí při pohledu, držení a používání. Jsou naplněni lehkostí a prvkem překvapení, obohacujícím prostor. Naše originální výrobky jsou navrženy s využitím konceptu Life with Design.

Bižuterie

Angels OR Demons

Bižuterie Jsme svědky neustálého boje mezi dobrým a špatným, temnotou a světlem, dnem i nocí, chaosem a řádem, válkou a mírem, hrdinou a darebákem každý den. Bez ohledu na naše náboženství nebo národnost nám bylo vyprávěno příběh našich stálých společníků: anděl sedícího na pravém rameni a démon nalevo, anděl nás přesvědčuje, abychom činili dobro a zaznamenávali naše dobré skutky. dělat špatné a zaznamenávat naše špatné skutky. Anděl je metaforou pro naše „superego“ a ďábel znamená „Id“ a neustálý boj mezi svědomím a nevědomím.

Štítky

Propeller

Štítky Vrtule je sbírka lihovin z různých částí světa, spojená s tématem letecké dopravy a pilotním cestovatelem jako znak značky. Rysy každého druhu nápoje jsou vystaveny prostřednictvím mnoha ilustrací, nápisů připomínajících letecké odznaky a náčrtky sloužící jako recepty na koktejly. Mnohostranný design je doplněn různými tóny barevné fólie, různými laky, vzory a reliéfem.

Kalendář

17th goo Calendar “12 Pockets 2014”

Kalendář Propagační kalendář portálu, goo (http://www.goo.ne.jp), je funkční kalendář s listem pro každý měsíc, který se přeměňuje v kapsu, která vám umožní uchovávat a spravovat vizitky, poznámky a příjmy. . Téma je Red String, které ukazuje pouto mezi goo a jeho uživateli. Oba konce kapsy jsou ve skutečnosti drženy červenými stehy, které se stávají vrcholem designu. Kalendář v příjemně expresivní podobě, to je to pravé pro rok 2014.

Čajový Set

Wavy

Čajový Set Inspirován travertinovou terasou v přírodě, je čajový set Wavy, který vám přinese jedinečný čajový zážitek. Inovativní rukojeti jsou vyvinuty tak, aby pohodlně padly do vašich rukou. Uhazováním šálku dlaněmi zjistíte, že se odehrává jako leknín a vede vás do chvíle klidu.