Designový Časopis
Designový Časopis
Šperky

odyssey

Šperky Základní myšlenka odysea monomerem spočívá v pokrytí objemných geometrických tvarů vzorovanou pokožkou. Z toho vychází souhra jasnosti a zkreslení, průhlednosti a skrytí. Všechny geometrické tvary a vzory lze libovolně kombinovat, měnit a doplňovat s přídavky. Tato fascinující jednoduchá myšlenka umožňuje vytvoření téměř nevyčerpatelné řady vzorů, dokonale v souladu s příležitostmi, které nabízí rychlé prototypování (3D tisk), protože každý zákazník může mít vyroben zcela individuální a jedinečný předmět (viz: www.monomer. eu-shop).

Lopatka A Koště

Ropo

Lopatka A Koště Ropo je samonivelační koncept lopatky a koště, který nikdy nespadne na zem. Díky malé hmotnosti vodní nádrže umístěné ve spodní části prachové nádoby se Ropo udržuje přirozeně vyvážený. Po lehkém zametání prachu pomocí rovného okraje lopatky mohou uživatelé uchopit smeták a lopatku dohromady a odložit je jako jednu jednotku, aniž by se museli obávat, že někdy spadne. Moderní organická forma má za cíl přinést do vnitřních prostorů jednoduchost a houpající se wobble wobble feature má v úmyslu pobavit uživatele při čištění podlahy.

Křeslo

Baralho

Křeslo Křeslo Baralho má výrazný moderní design složený z čistých forem a přímek. Toto křeslo je vyrobeno ze záhybů a svarů na kartáčované hliníkové desce a vyznačuje se odvážným tvarem, který zpochybňuje pevnost materiálu. Dokáže spojit v jednom prvku krásu, lehkost a přesnost čar a úhlů.

Vlajkový Obchod

Lenovo

Vlajkový Obchod Cílem programu Lenovo Flagship Store je zlepšit image značky tím, že divákům poskytuje platformu pro propojení interakce a sdílení prostřednictvím životního stylu, služeb a zkušeností vytvořených v obchodě. Koncepce designu je koncipována na základě poslání uskutečnit přechod od výrobce výpočetních zařízení k přední značce mezi poskytovateli spotřební elektroniky.

Etiketa Na Víno

5 Elemente

Etiketa Na Víno Design „5 Elemente“ je výsledkem projektu, kdy klient důvěřoval projekční agentuře s úplnou svobodou projevu. Vrcholem tohoto designu je římská postava „V“, která zobrazuje hlavní myšlenku produktu - pět druhů vína propletených v jedinečné směsi. Speciální papír použitý pro štítek a strategické umístění všech grafických prvků provokují potenciálního spotřebitele, aby láhev vzal a roztočil ji do svých rukou, dotkl se jí, což jistě působí hlubším dojmem a činí design nezapomenutelnějším.

Balení Nealkoholických Nápojů

Coca-Cola Tet 2014

Balení Nealkoholických Nápojů Chcete-li vytvořit řadu plechovek Coca-Cola, které šíří miliony přání Tết po celé zemi. Jako zařízení k vytvoření těchto přání jsme použili symbol Coca-cola Tết (Swallow Bird). Pro každou plechovku byly vytvořeny a pečlivě uspořádány stovky ručně kreslených vlaštovek kolem vlastního skriptu, který společně tvoří řadu smyslných vietnamských přání. „An“ znamená mír. „Tài“ znamená úspěch, „Lộc“ znamená prosperitu. Tato slova jsou široce vyměňována po celé svátky a tradičně zdobí dekorace Tết.