Designový Časopis
Designový Časopis
Brož

Chiromancy

Brož Každý člověk je jedinečný a originální. To je patrné i ve vzorcích na našich prstech. Nakreslené čáry a znaky našich rukou jsou také docela originální. Kromě toho má každá osoba řadu kamenů, které jsou v jejich kvalitě nebo v souvislosti s osobními událostmi. Všechny tyto funkce dávají pozorujícímu pozorovateli tolik poučných a atraktivních, že umožňuje vytvářet personalizované šperky založené na těchto liniích a známkách jednotlivých věcí. Tento druh ozdob a šperků - tvoří váš osobní umělecký kód

Kalendář

Calendar 2014 “ZOO”

Kalendář Sestava papírového řemesla ZOO se snadno sestavuje. Není potřeba žádné lepidlo ani nůžky. Sestavte spojením částí se stejnou značkou. Každé zvíře bude dvouměsíční kalendář. Kvalitní designy mají sílu modifikovat prostor a přeměnit mysli jeho uživatelů. Nabízejí pohodlí při pohledu, držení a používání. Jsou naplněni lehkostí a prvkem překvapení, obohacujícím prostor. Naše originální výrobky jsou navrženy s využitím konceptu Life with Design.

Produkce / Post Produkce / Vysílání

Ashgabat Tele-radio Center ( TV Tower)

Produkce / Post Produkce / Vysílání Telekomunikační centrum Ashgabat (televizní věž) je monumentální budova vysoká 211 m, která se nachází v jižním okraji hlavního města Turkmenistánu v Ašchabadu na kopci 1024 m nad mořem. Televizní věž je hlavním střediskem pro produkci rozhlasových a televizních programů, postprodukci a vysílání. A je jedním z nejlepších příkladů nejmodernějších digitálních technologií. Televizní věž učinila Turkmenistán průkopníkem v terestriálním vysílání HD v Asii. TV Tower je největší technologická investice za posledních 20 let ve vysílání.

Kolový Nakladač

Arm Loader

Kolový Nakladač Nakladač, který většinou funguje na nerovném základě, může způsobit, že řidič zažije těžkou kinetickou nemoc a také se může cítit rychlá únava. „ARM LOADER“ však umožňuje rozpoznat souřadnicové body na zemi a pomáhá sedadlu řidiče být stabilní a neochvějný. Proto pomáhá řidiči necítit se unavený a umožňuje jim bezpečně vykonávat svou práci.

Kalendář

Calendar 2014 “Safari”

Kalendář Safari je kalendář živočišných papírů. Vyjměte a sestavte 6 listů s 2 měsíčními kalendáři po stranách. Skládejte tělo a části kloubů podél záhybů, podívejte se na značky na kloubech a spojte je podle obrázku. Kvalitní designy mají sílu modifikovat prostor a přeměnit mysli jeho uživatelů. Nabízejí pohodlí při pohledu, držení a používání. Jsou naplněni lehkostí a prvkem překvapení, obohacujícím prostor. Naše originální výrobky jsou navrženy s využitím konceptu Life with Design.

Usb Flash Disk

Frohne eClip

Usb Flash Disk eClip je první USB flash disk s klipem na světě s metrickým pravítkem. Společnost eClip získala ocenění Silver iDA & Golden A 'Design Award. eClip je lehký, hodí se na klíčenku a funguje jako kancelářská sponka k uspořádání vašich papírů, účtenek a peněz. eClip chrání osobní data, duševní vlastnictví, data zaměstnavatele, lékařská data a obchodní tajemství pomocí bezpečnostního softwaru. eClip navrhl Frohne na Floridě. Zlatý konektor paměti je odolný proti nárazům, poškrábání, vodě, alkoholu, prachu, nerezu a elektromagnetům.