Designový Časopis
Designový Časopis
Promenáda

Fluxion

Promenáda Inspirací pro tento program jsou mraveniště, které má jedinečnou strukturu. Přestože vnitřní struktura mravenců je velmi složitá, dokáže vybudovat obrovské a uspořádané království. To ukazuje, že jeho architektonická struktura je nesmírně racionální. Mezitím zevnitř půvabných oblouků mravenců vyvstává impozantní palác, který se zdá být mimořádně vynikající. Návrhář proto používá mravčí moudrost jako reference k budování uměleckého i dobře konstruovaného prostoru i mravenců.

Vstupní Stůl

organica

Vstupní Stůl ORGANIKA je Fabriziovi filozofické zobrazení jakéhokoli organického systému, ve kterém jsou všechny části propojeny, aby existovaly. Návrh byl založen na složitosti lidského těla a lidské předsudky. Divák je veden na vznešenou cestu. Dveře k této cestě jsou dvě masivní dřevěné formy, které jsou vnímány jako plíce, pak hliníková šachta s konektory, které se podobají páteři. Divák najde zkroucené pruty, které vypadají jako tepny, tvar, který lze interpretovat jako orgán a finále je krásné sklo ze šablony, silné, ale křehké, stejně jako lidská kůže.

Výstavní Stánek

Onn Exhibition

Výstavní Stánek Onn je prémiově vyráběná tradice míchání produktů s moderními designy prostřednictvím kulturních aktiv. Materiály, barvy a produkty společnosti Onn jsou inspirovány přírodou, která osvětluje tradiční postavy chutí brilantnosti. Výstavní stánek byl zkonstruován tak, aby replikoval scénu přírody pomocí materiálů, které jsou spolu s výrobky doplňovány, aby se stal harmonizovaným uměleckým dílem samotným.

Kalendář

calendar 2013 “Farm”

Kalendář The Farm je kalendář kitset paper animal. Plně smontovaný vytváří nádhernou miniaturní farmu se šesti různými zvířaty. Život s designem: Kvalitní designy mají schopnost modifikovat prostor a přeměňovat mysli jeho uživatelů. Nabízejí pohodlí při pohledu, držení a používání. Jsou naplněni lehkostí a prvkem překvapení, obohacujícím prostor. Naše originální výrobky jsou navrženy s využitím konceptu „Život s designem“.

Kabát Stojan

Lande

Kabát Stojan Stojan Coat byl navržen jako vysoce dekorativní a funkční kancelářská socha, fúze umění a funkce. Kompozice byla považována za estetickou formu, která ozdobuje kancelářské prostory a chrání dnes nejznámější firemní oděv, Blazer. Konečným výsledkem je velmi energický a sofistikovaný kousek. Výroba a maloobchod byl moudrý, lehký, silný a masově vyrobitelný.

Led Přívěsek Lampa

Stratas.07

Led Přívěsek Lampa Díky vysokému standardu zpracování a dokonalosti v každém detailu se snažíme vytvořit jednoduchý, čistý a nadčasový design. Zejména Stratas.07 se svým dokonale symetrickým tvarem naprosto dodržuje pravidla této specifikace. Vestavěný LED modul Xicato XSM Artist Series má index Rendering Color> / = 95, svítivost 880lm, výkon 17W, barevnou teplotu 3000 K - teplá bílá (2700 K / 4000 K k dispozici na vyžádání) . Životnost LED modulů je stanovena výrobcem s 50 000 hodin - L70 / B50 a barva je po celou dobu životnosti konzistentní (1x2 krok MacAdams po celou dobu životnosti).