Designový Časopis
Designový Časopis
Automatizovaný Imigrační Terminál

CVision MBAS 2

Automatizovaný Imigrační Terminál Nástroj MBAS 2 byl navržen tak, aby vzdoroval povaze bezpečnostních produktů a minimalizoval zastrašování a strach z technologických i psychologických aspektů. Jeho design znovu interpretuje známé prvky domácího počítače, aby poskytoval uživatelsky přívětivý vzhled venkovských občanů kolem thajských hranic. Hlas a vizuální obraz na obrazovce průvodce poprvé uživatelé krok za krokem v procesu. Dvoubarevný tón na podložce pro tisk prstů jasně označuje zóny skenování. MBAS 2 je jedinečný produkt, jehož cílem je změnit způsob, jakým překračujeme hranice, umožňující více jazyků a přátelskou nediskriminační uživatelskou zkušenost.

Showroom

From The Future

Showroom Showroom: V showroomu jsou vystaveny tréninkové boty a sportovní vybavení, které byly vyrobeny technologií vstřikování. Místo vypadá jako vyrobené lisováním vstřikovací formou. Ve výrobním postupu na místě, kusy nábytku, jako by byly spojeny s vyrobeny ve vstřikovací formě, aby se vytvořil celek. Hrubé šicí stezky, které na stropě zjemňují veškerou technologickou vizualitu.

Židle

SERENAD

Židle Respektuji všechny židle. Podle mého názoru je jednou z nejdůležitějších, klasických a speciálních věcí v designu interiérů židle. Myšlenka Serenad židle pochází z labuť na vodě, která se otočila a postavila její tvář mezi křídla. Možná zářivý a hladký povrch v židli Serenad s odlišným a zvláštním designem byl vyroben pouze pro velmi zvláštní a jedinečná místa.

Křeslo

The Monroe Chair

Křeslo Úžasná elegance, jednoduchost v myšlence, pohodlná, navržená s ohledem na udržitelnost. Monroe Chair je pokus drasticky zjednodušit výrobní proces při výrobě křesla. Využívá potenciál CNC technologií k opakovanému vystřižení plochého prvku z MDF, tyto prvky se potom rozloží kolem centrální osy a vytvoří tak složitě zakřivené křeslo. Zadní noha postupně morfuje do opěradla a loketní opěrka do přední končetiny, čímž vytváří výraznou estetiku zcela definovanou jednoduchostí výrobního procesu.

Lavička V Parku

Nessie

Lavička V Parku Tento projekt je založen na konceptu „Drop & Forget“, tj. Snadné instalaci na místě s minimálními náklady na instalaci vzhledem k existujícím infrastrukturám městského prostředí. Robustní betonové tekuté formy, pečlivě vyvážené, vytvářejí příjemný a pohodlný zážitek ze sezení.