Designový Časopis
Designový Časopis
Umělecká Fotografie

Talking Peppers

Umělecká Fotografie Fotografie Nus Nous jako by představovaly lidská těla nebo jejich části, ve skutečnosti je chce vidět pozorovatel. Když cokoli, třeba i situaci, pozorujeme, sledujeme to emocionálně, a proto se často necháváme oklamat. Na snímcích Nus Nous je patrné, jak se prvek ambivalence mění v jemné propracování mysli, které nás odvádí od reality, aby nás zavedlo do imaginárního labyrintu složeného ze sugescí.

Skleněná Balená Minerální Voda

Cedea

Skleněná Balená Minerální Voda Vodní design Cedea je inspirován Ladinskými Dolomity a legendami o přirozeném světelném jevu Enrosadira. Díky jedinečnému minerálu se Dolomity při východu a západu slunce rozzáří načervenalým, spalujícím odstínem a propůjčí scenérii magickou atmosféru. Obal Cedea „připomíná legendární kouzelnou zahradu růží“ a snaží se zachytit právě tento okamžik. Výsledkem je skleněná láhev, díky které se voda leskne a vzplane k překvapivému efektu. Barvy flakonu mají připomínat zvláštní záři Dolomit zalitých růžově rudou a modrou oblohou.

Vlajková Loď Čajovna

Toronto

Vlajková Loď Čajovna Nejrušnější kanadské nákupní centrum přináší svěží nový design ovocné čajovny od Studio Yimu. Projekt vlajkové lodi obchodu byl ideální pro účely brandingu, aby se stal novým hotspotem v nákupním středisku. Krásná silueta kanadské Modré hory, inspirovaná kanadskou krajinou, je vytištěna na pozadí stěny v celém obchodě. Aby se koncept stal realitou, Studio Yimu ručně vyrobilo sochu o rozměrech 275 cm x 180 cm x 150 cm, která umožňuje plnou interakci s každým zákazníkem.

Obal Přírodní Kosmetiky

Olive Tree Luxury

Obal Přírodní Kosmetiky Nový design obalu pro německou značku luxusní přírodní kosmetiky vypráví její příběh o tom, jak ji umělecky, jako deník, koupe v teplých barvách. Na první pohled zdánlivě chaotické, při bližším prozkoumání obal sděluje silnou jednotu, poselství. Díky novému designovému konceptu všechny produkty vyzařují přirozenost, styl, starodávné léčitelské znalosti a moderní praktičnost.

Pavilon

Big Aplysia

Pavilon V procesu rozvoje měst je nevyhnutelné, že vznikne stejné zastavěné prostředí. Tradiční budovy mohou také působit fádně a odtažitě. Vzhled osobitě tvarované krajinné architektury zjemňuje vztahy mezi lidmi v architektonickém prostoru, stává se místem pro prohlídky a aktivuje vitalitu.

Kuchyňské Doplňky

KITCHEN TRAIN

Kuchyňské Doplňky Použití různých stylů kuchyňských nástrojů vytváří kromě vizuální nepříjemnosti také neuspořádané prostředí vaření. V kostce jsem se pokusil vytvořit jednotnou sadu těchto oblíbených kuchyňských doplňků běžně používaných ve všech domech. Tento design byl inspirován výhradně kreativitou. „Sjednocená forma“ a „Příjemný vzhled“ jsou dvě z jeho charakteristik. Kromě toho bude trh uvítán díky svému inovativnímu vzhledu. To bude příležitostí pro výrobce a zákazníka, že 6 nádob se zakoupí v jednom balení.