Designový Časopis
Designový Časopis
Úvodní Prostor Pro Veletrh Hodinek

Salon de TE

Úvodní Prostor Pro Veletrh Hodinek Než návštěvníci prozkoumali 145 mezinárodních značkových hodinek v Salon de TE, bylo zapotřebí úvodního návrhu prostoru o rozloze 1900 m2. Pro zachycení představivosti luxusního životního stylu a romantiky návštěvníka byl vyvinut hlavní koncept „Deluxe Train Journey“. Pro vytvoření dramatizace byla recepce přeměněna na téma denních stanic, které bylo postaveno vedle večerní scény nástupiště vlaku s interiérovou halou s okny vozového vlaku v reálné velikosti vyzařujícími vyprávění vizuálů. Nakonec se multifunkční aréna s pódiem otevírá různým značkovým vitrínům.

Turistická Atrakce

In love with the wind

Turistická Atrakce Zámek V lásce větru je rezidence 20. století zasazená do krajiny o rozloze 10 hektarů poblíž vesnice Ravadinovo, oblasti v srdci pohoří Strandza. Navštivte a užívejte si světově proslulé sbírky, ohromující architekturu a inspirující rodinné příběhy. Odpočiňte si v idylických zahradách, užijte si procházky po lesích a jezerech a pociťte ducha pohádek.

Turistická Atrakce

The Castle

Turistická Atrakce Zámek je soukromý projekt, který začal před dvaceti lety v roce 1996 ze snu z dětství postavit vlastní hrad, stejně jako v pohádkách. Projektant je také architekt, konstruktér a projektant krajiny. Hlavní myšlenkou projektu je vytvoření místa pro rodinnou rekreaci, jako turistická atrakce.

Vzdělávací Produkt

Shine and Find

Vzdělávací Produkt Nejdůležitější výhodou tohoto produktu je snadné učení a zlepšení paměti. V Shine and Find je každá konstelace vytvořena prakticky a tato výzva je opakovaně praktikována. Dělá na paměti trvalý obraz. Učení tímto způsobem, praktické a studijní a opakující se, není nudné a činí odolnější paměť a zábavnější. Je to velmi emotivní, interakční, jednoduché, čisté, minimální a moderní.

Hotel

Yu Zuo

Hotel Tento hotel se nachází uvnitř zdí chrámu Dai, na úpatí hory Tai. Cílem designérů bylo transformovat design hotelu tak, aby poskytoval hostům klidné a pohodlné ubytování a zároveň umožnil hostům zažít jedinečnou historii a kulturu tohoto města. Prostřednictvím jednoduchých materiálů, světelných tónů, měkkého osvětlení a pečlivě vybraného uměleckého díla zobrazuje prostor smysl pro historii i současnost.

Simulátor Pro Obsluhu Vysokozdvižného Vozíku

Forklift simulator

Simulátor Pro Obsluhu Vysokozdvižného Vozíku Simulátor pro obsluhu vysokozdvižného vozíku od Sheremetyevo-Cargo je speciální stroj určený pro výcvik řidičů vysokozdvižných vozíků a kontrolu kvalifikací. Představuje kabinu s ovládacím systémem, posezením a sklopnou panoramatickou obrazovkou. Materiál těla hlavního simulátoru je kov; také existují plastové prvky a ergonomické výplně vyrobené z integrální polyuretanové pěny.