Designový Časopis
Designový Časopis
Transformativní Pneumatika

T Razr

Transformativní Pneumatika V blízké budoucnosti je na vzestupu rozvoj elektrické dopravy. Jako výrobce autodílů Maxxis neustále přemýšlí, jak dokáže navrhnout proveditelný inteligentní systém, který by se mohl tohoto trendu účastnit a dokonce ho urychlit. T Razr je inteligentní pneumatika vyvinutá pro potřeby. Vestavěné senzory aktivně detekují různé jízdní podmínky a poskytují aktivní signály k transformaci pneumatiky. Zvětšené běhouny se protahují a mění kontaktní oblast v reakci na signál, a tak zlepšují trakční výkon.

Luxusní Hybridní Piano

Exxeo

Luxusní Hybridní Piano EXXEO je elegantní hybridní klavír pro moderní prostory. Je to jedinečný tvar ztělesňující trojrozměrné spojení zvukových vln. Zákazníci si mohou své piano plně přizpůsobit tak, aby bylo v souladu s jeho okolím jako dekorativní umělecké dílo. Toto špičkové klavír je vyroben z exotických materiálů, jako jsou uhlíkové vlákno, prvotřídní automobilová kůže a hliníkový hliník. obnovuje široký dynamický rozsah klavírů prostřednictvím zvukového systému reproduktorů o výkonu 200 W, 9. Jeho vyhrazená vestavěná baterie umožňuje klavíru hrát až 20 hodin na jedno nabití.

Komplex Pohostinství

Serenity Suites

Komplex Pohostinství Serenity Suites leží v osadě Nikiti, Sithonia na řecké Chalkidiki. Komplex se skládá ze tří jednotek s dvaceti apartmány a bazénem. Stavební jednotky vyznačují hluboký tvar prostorového horizontu a nabízejí optimální výhled směrem k moři. Plavecký bazén je jádrem mezi ubytováním a veřejnou vybaveností. Komplex pohostinství představuje v této oblasti orientační bod jako extrovertní skořápku s vnitřními vlastnostmi.

Uv Sterilizátor

Sun Waves

Uv Sterilizátor SunWaves je sterilizátor schopný eliminovat bakterie, plísně, bakterie a viry za pouhých 8 sekund. Navrženo tak, aby rozložilo bakteriální zátěž přítomnou na površích, jako jsou kávové šálky nebo podšálky. SunWaves byl vynalezen s ohledem na neutěšenou situaci roku COVID-19, aby vám pomohl užít si gesto, jako je bezpečné pití čaje v kavárně. Lze jej použít v profesionálním i domácím prostředí, protože jednoduchým gestem se ve velmi krátké době sterilizuje pomocí UV-C světla, které má dlouhou životnost a minimální údržbu a také pomáhá redukovat jednorázový materiál.

Ocenění

Nagrada

Ocenění Tento design je realizován tak, aby přispěl k normalizaci života během sebeizolace a vytvořil speciální ocenění pro vítěze online turnajů. Design ceny představuje přeměnu pěšce na královnu jako uznání pokroku hráče v šachu. Cena se skládá ze dvou plochých figurek, královny a pěšce, které jsou do sebe vloženy díky úzkým štěrbinám tvořícím jeden pohár. Design ocenění je odolný díky nerezové oceli a je vhodný pro přepravu k vítězi poštou.

Ramínko

Linap

Ramínko Tento elegantní věšák na šaty poskytuje řešení některých největších problémů – obtížnosti vkládání oblečení s úzkým límcem, obtížnosti věšení spodního prádla a odolnosti. Inspirací pro design byla kancelářská sponka, která je souvislá a odolná, a finální tvarování a volba materiálu byla dána řešením těchto problémů. Výsledkem je skvělý produkt usnadňující každodenní život koncového uživatele a také pěkný doplněk butiku.