Designový Časopis
Designový Časopis
Design Interiéru Knihovny

Veranda on a Roof

Design Interiéru Knihovny Kalpak Shah of Studio Course přepracoval horní úroveň mezonetového bytu v Pune v západní Indii a vytvořil mix vnitřních a venkovních pokojů obklopujících střešní zahradu. Cílem místního studia, které sídlí také v Pune, bylo transformovat málo využívané horní patro domu na oblast podobnou verandě tradičního indického domu.

Hotel

Shang Ju

Hotel S krásou přírody a krásou lidstva, definicí City Resort Hotel je jasné, že se liší od místních hotelů. V kombinaci s místní kulturou a živými zvyky přidejte do pokojů eleganci a rým a poskytněte různé životní zkušenosti. Uvolněná a přísná práce na dovolené, plná elegance, čistého a měkkého života. Odhalte stav mysli, který skrývá mysl, a nechte hosty chodit v klidu města.

Design Interiéru Penzionu

The MeetNi

Design Interiéru Penzionu Pokud jde o konstrukční prvky, není zamýšleno, aby byly komplikované nebo minimalistické. Jako základ bere čínskou jednoduchou barvu, ale pomocí texturované barvy ponechává prázdné místo, které tvoří orientální umělecké pojetí v souladu s moderní estetikou. Moderní humanistické bytové doplňky a tradiční dekorace s historickými příběhy se zdají být starověké a moderní dialogy plynoucí v prostoru, s neuspěchaným starodávným šarmem.

Design Interiéru Hotelu

New Beacon

Design Interiéru Hotelu Prostor je kontejner. Návrhář do ní vnáší emoce a prvky vesmíru. V kombinaci s charakteristikami vesmíru Noumenon dokončuje návrhář odpočet od emocí k posloupnosti uspořádáním vesmírné trasy a poté vytváří úplný příběh. Lidské emoce jsou přirozeně sráženy a sublimovány skrze zkušenost. Používá moderní techniky k metaforě kultury starověkého města a ukazuje estetickou moudrost po tisíce let. Design jako divák pomalu vypráví, jak město živí současným lidským životem svým kontextem.

Klinika

Chibanewtown Ladies

Klinika Důležitým prvkem tohoto návrhu bylo, že lidé přicházející do nemocnice by byli uvolněni. Jako prostorový prostor je vedle ošetřovny zřízen pult jako ostrovní kuchyně, aby mohli v čekárně vydělat mléko pro dítě. Oblast pro děti, která je ve středu prostoru, je symbolem prostoru a mohou sledovat děti odkudkoli. Pohovka umístěná na zdi má výšku, která usnadňuje těhotné ženě sedět, zadní úhel je nastavena a tvrdost polštáře je nastavena tak, aby nebyla příliš měkká.

Restaurace

Jiao Tang

Restaurace Projekt je hotpot restaurace se nachází v Čcheng-tu, Čína. Inspirace designu pochází z harmonického soužití člověka a přírody na Neptunu. Restaurace je uspořádána se sedmi motivy designu, které ilustrují příběhy o Neptunu. Koncepce filmu a televize, umění, vědy a technologie, dekorativní originální design nábytku, lamp, stolního nádobí atd. Poskytují návštěvníkům dramatický pohlcující zážitek. Koloidace materiálu a kontrast barev vytvářejí prostorovou atmosféru. Technika mechanické instalace se používá pro zlepšení interakce s prostorem a pro spokojenost zákazníků.