Designový Časopis
Designový Časopis
Design Interiéru

Arthurs

Design Interiéru Moderní severoamerický gril, koktejlový salonek a střešní terasa nacházející se v Torontu v centru Toronta slaví vytříbené klasické menu a shovívavé nápoje z podpisů. Restaurace Arthur's Restaurant má tři odlišné prostory (jídelní kout, bar a střešní terasu), které se cítí intimní a zároveň prostorné. Strop je jedinečný svým designem fasetovaných dřevěných panelů s dřevěnou dýhou, konstruovanou tak, aby vylepšil osmiúhelníkový tvar místnosti a napodobil vzhled broušeného křišťálu visícího výše.

Zábavný Dům Pro Děti

Fun house

Zábavný Dům Pro Děti Tento design budovy je určen k tomu, aby se děti učily a hrály, což je dům super zábavy od super otce. Designer spojil zdravé materiály a bezpečnostní tvary a vytvořil tak nádherný a zajímavý prostor. Snažili se vytvořit pohodlný a hřejivý dětský herní dům a pokusili se prohloubit vztah rodič-dítě. Klient řekl projektantovi, aby dosáhl 3 cílů, kterými byly: (1) přírodní a bezpečnostní materiály, (2) děti a rodiče šťastní a (3) dostatek úložného prostoru. Návrhář našel jednoduchou a jasnou metodu k dosažení cíle, kterým je domov, samotný začátek dětského prostoru.

Interiérový Dům

Spirit concentration

Interiérový Dům Jaký je prostor pro dům? Designér věří, že design vychází z požadavků majitele a dosahuje duše do vesmíru. Proto návrhář navigoval svůj účel prostoru u krásného páru. Oba majitelé milují materiály a designové řešení ve vztahu k japonské kultuře. Pro reprezentaci vzpomínek mezi jejich myslí se rozhodli použít různé textury dřeva k vytvoření domu duše. V důsledku toho vytvořili 3 konsenzuální cíle tohoto ideálního domu, které byly (1) klidná atmosféra, (2) flexibilní a okouzlující veřejné prostory a (3) pohodlné a neviditelné soukromé prostory.

Dům Pro Vzpomínky

Memory Transmitting

Dům Pro Vzpomínky Tento dům zprostředkuje obrazy domů pomocí dřevěných trámů a rozloženého hromadu bílých cihel. Světlo vychází z prostorů bílých cihel kolem domu a vytváří tak zvláštní atmosféru pro klienta. Návrhář používá několik metod k vyřešení omezení této budovy pro klimatizaci a skladovací prostory. Spojte také materiály s pamětí klienta a prostřednictvím struktury představte vřelou a elegantní estetiku, která spojuje jedinečný styl tohoto domu.

Interiérový Dům

Seamless Blank

Interiérový Dům Jedná se o dům, který představuje jedinečný životní styl hostesky, což je grafický designér a podnikatelův dům. Návrhář představuje přírodní materiály pro ilustraci preferencí hostesky a zachovává prázdné oblasti, aby naplnil potřeby členů rodiny. Kuchyň je středem domu, speciálně navržený prostorový výhled pro hostesky a ujistěte se, že rodiče mohou vidět kdekoli. Dům je vybaven bílými žulovými bezešvými podlahami, italskou minerální malbou, průhledným sklem a bílým práškovým nátěrem, aby odhalil elegantní detaily materiálů.

Interiérový Dům

Warm loft

Interiérový Dům Dům v průmyslovém stylu s teplými materiály. Tento dům připravuje pro klienty několik funkcí pro propagaci životních kvalit. Návrhář se pokusil propojit potrubí do každého prostoru a kombinované dřevěné, ocelové a ENT potrubí, aby ilustroval příběh života klientů. S běžným průmyslovým stylem to není stejné, tento dům má jen několik barev a připravuje spoustu úložných prostor.