Designový Časopis
Designový Časopis
Umělecký Prostor

Surely

Umělecký Prostor Jedná se o umění, příležitostné a maloobchodní, to vše se spojuje do jednoho prostoru. Od architektury, která je v zemi provozovaná továrna na oděvní háčky. Celá budova si zachovává skvrnitou texturu zdi, protože vrstva vrstvy prostoru vytváří odlišný kontrast s vnější stranou a také vytváří prostorový zážitek. Opusťte příliš tvrdou výzdobu, pro zobrazení použijte jemnou ozdobu, která vytvořila relaxační pocit. Kontrast mezi tvorbou a ranou fází je flexibilnější pro udržitelný rozvoj vesmíru v budoucnosti.

Prodejní Centrum

Shuimolanting

Prodejní Centrum Čínský styl tohoto případu přijímá tmavý kávový červený mletý kámen na trhu a blanku přirozeného osvětlení podlahového okna, čímž vytváří kontrast mezi světlem a stínem, virtuálním a skutečným. Virtuální a hliníkové dřevěné mříže, kousky lotosového listí měděného umění ve scénické scéně s vodou a umění instalace struktury čínských znaků ve zbytkové oblasti jsou bodem "dvorce s inkoustovými orchidejemi". případ. Zejména použití nových materiálů neštovic, v obyčejné zvýraznění mimořádné, ale také důmyslně snížit náklady na povrch.

Koupelna Showroom

Agape

Koupelna Showroom Abychom se odlišili od běžného výstavního prostoru, definujeme tento prostor jako pozadí, které může zdůraznit krásu komodity. Touto definicí chceme vytvořit časové období, ve kterém se komodita může samovolně zářit. Také vytváříme časovou osu, abychom ukázali, že každý produkt, který se v tomto prostoru ukázal, byl vyroben z jiného času.

Mezinárodní Škola

Gearing

Mezinárodní Škola Koncepční kruhový tvar Mezinárodní školy v Debrecínu symbolizuje ochranu, jednotu a komunitu. Různé funkce vypadají jako připojená zařízení, pavilony na provázku uspořádané na oblouku. Fragmentace prostoru vytváří různé třídy mezi třídami. Nový vesmírný zážitek a stálá přítomnost přírody pomáhají studentům v kreativním myšlení a projevování jejich myšlenek. Cesty vedoucí k mimoškolním zahradám a lesu doplňují kruhový koncept a vytvářejí vzrušující přechod mezi zastavěným a přírodním prostředím.

Soukromé Sídlo

House L019

Soukromé Sídlo V celém domě byl použit jednoduchý, ale sofistikovaný koncept materiálu a barev. Bílé stěny, dřevěné dubové podlahy a místní vápenec pro koupelny a komíny. Precizně zpracované detaily vytvářejí atmosféru citlivého luxusu. Přesně složené výhledy určují volný plovoucí obytný prostor ve tvaru písmene L.

Kancelář

Studio Atelier11

Kancelář Budova byla založena na „trojúhelníku“ s nejsilnějším vizuálním obrazem původní geometrické formy. Když se podíváte dolů z vysokého místa, uvidíte celkem pět různých trojúhelníků Kombinace trojúhelníků různých velikostí znamená, že „člověk“ a „příroda“ hrají roli místa, kde se setkávají.