Designový Časopis
Designový Časopis
Salonek

BeantoBar

Salonek Důležitým prvkem tohoto návrhu bylo upozornit na použité materiály. Hlavním použitým materiálem byl západní červený cedr, který se také používá v jejich prvním obchodě v Japonsku. Jako způsob, jak ukázat materiál, Riki Watanabe naskládal mozaikový vzor tím, že hromádky skládal jeden po druhém jako parkety, přičemž využíval podstatu materiálů nerovnoměrných barev. Přes použití stejných materiálů, jejich vystřihnutím, Riki Watanabe dokázala úspěšně měnit výrazy v závislosti na úhlech pohledu.

Restaurace

Nanjing Fishing Port

Restaurace Projekt je přestavěná restaurace se třemi podlažími v Nanjingu o rozloze asi 2 000 m². Kromě stravování a setkání jsou k dispozici čajová kultura a vinná kultura. Výzdoba spojuje živý nový čínský pocit ze stropu s kamenným uspořádáním na podlaze. Strop je vyzdoben čínskými starými závorkami a střechami. Tvoří hlavní prvek designu na stropě. Materiály jako dýha ze dřeva, zlatá nerezová ocel a malba označující nový čínský pocit jsou smíchány dohromady a vytvářejí nový čínský pocitový prostor.

Stolování A Práce

Eatime Space

Stolování A Práce Všichni lidé mají právo být spojeni s časem a pamětí. Slovo Eatime zní v čínštině jako čas. Prostor Eatime nabízí místa k povzbuzení lidí k jídlu, práci a vzpomínce v míru. Koncept času úzce spolupracuje s dílnou, která byla svědkem změn v průběhu času. Na základě stylu dílny zahrnuje design průmyslovou strukturu a životní prostředí jako základní prvky pro konstrukci prostoru. Eatime vzdává hold nejčistší formě designu jemným smícháním prvků, které se hodí jak k surovému, tak k hotovému dekoru.

Brýle Shop

FVB

Brýle Shop Brýle shop se snaží vytvořit jedinečný prostor. dobrým využitím rozšířené sítě s různými velikostmi otvorů pomocí rekombinace a vrstvení a jejich aplikováním od architektonické stěny po vnitřní strop je ukázána charakteristika konkávní čočky - různé účinky vůle a nejasnosti. Při použití konkávních čoček s různorodostí úhlu jsou zkroucené a nakloněné efekty obrazů prezentovány na stropním designu a vitríně. Vlastnost vypouklé čočky, která mění velikost objektů podle přání, je vyjádřena na výstavní stěně.

Vila

Shang Hai

Vila Vila byla inspirována filmem The Great Gatsby, protože majitel muže je také ve finančním průmyslu a hostitelka má rád starý styl Šanghaje ve 30. letech 20. století. Poté, co designéři studovali fasádu budovy, uvědomili si, že má také styl ve stylu Art Deco. Vytvořili jedinečný prostor, který vyhovuje oblíbenému stylu Art Deco z 30. let 20. století a odpovídá současným životním stylům. Aby si udrželi soudržnost prostoru, vybrali si francouzský nábytek, lampy a doplňky navržené ve 30. letech.

Vila

One Jiyang Lake

Vila Jedná se o soukromou vilu nacházející se v jižní Číně, kde designéři v praxi uplatňují teorii buddhismu Zen, aby provedli návrh. Tím, že opustili zbytečné a používali přirozené, intuitivní materiály a stručné metody navrhování, vytvořili návrháři jednoduchý, tichý a pohodlný moderní orientální životní prostor. Pohodlný moderní orientální obytný prostor používá stejný jednoduchý designový jazyk jako vysoce kvalitní italský moderní nábytek do vnitřního prostoru.