Designový Časopis
Designový Časopis
Kadeřnictví

Vibrant

Kadeřnictví Zachytávání podstaty botanického obrazu bylo v uličce vytvořeno nebe. Okamžitě vítá hosty, aby se pod nimi vyhrnuli, odešli od davu a přivítali je od vchodu. Zúžené rozvržení se dívá dále do vesmíru a rozšiřuje se nahoru s podrobnými zlatými dotykovými okny. Botanické metafory jsou stále živě vyjádřeny po celé místnosti a nahrazují rušný hluk přicházející z ulic, a tady se stává tajná zahrada.

Soukromé Sídlo

City Point

Soukromé Sídlo Návrhář hledal inspiraci z městské krajiny. Krajina hektického městského prostoru tak byla „rozšířena“ na životní prostor, charakterizovaný projekt metropolitním tématem. Tmavé barvy byly zvýrazněny světlem pro vytvoření nádherných vizuálních efektů a atmosféry. Přijetím mozaiky, obrazů a digitálních tisků s výškovými budovami se do interiéru dostal dojem moderního města. Návrhář vynaložil velké úsilí na územní plánování, zejména se zaměřil na funkčnost. Výsledkem byl stylový a luxusní dům, který byl dostatečně prostorný pro 7 osob.

Atrium

Sberbank Headquarters

Atrium Švýcarská kancelář pro architekturu Evolution Design ve spolupráci s ruským architektonickým studiem Architekti T + T navrhli prostorné multifunkční atrium v novém sídle společnosti Sberbank v Moskvě. Denní světlo zaplavilo atriové domy různým pracovním prostorům a kavárně. Zrcadlové odrazy, prosklená vnitřní fasáda a použití rostlin zvyšují pocit prostornosti a kontinuity.

Kancelářský Design

Puls

Kancelářský Design Německá strojírenská společnost Puls se přestěhovala do nových prostor a využila této příležitosti k vizualizaci a stimulaci nové kultury spolupráce v rámci společnosti. Nová kancelářská podoba vede k kulturní změně a týmy hlásí významný nárůst interní komunikace, zejména mezi výzkumem a vývojem a dalšími odděleními. Společnost také zaznamenala nárůst spontánních neformálních setkání, o nichž je známo, že jsou jedním z klíčových ukazatelů úspěchu v inovacích v oblasti výzkumu a vývoje.

Bytový Dům

Flexhouse

Bytový Dům Flexhouse je rodinný dům u jezera Curych ve Švýcarsku. Flexhouse, postavený na náročném trojúhelníkovém pozemku, vymáčknutém mezi železniční tratí a místní příjezdovou komunikací, je výsledkem překonání mnoha architektonických výzev: omezující vzdálenosti a objem budovy, trojúhelníkový tvar pozemku, omezení týkající se místní lidové řeči. Výsledná budova se svými širokými skleněnými stěnami a stužkou připomínající bílou fasádou je tak lehká a mobilní, že připomíná futuristickou loď, která vyplula z jezera a ocitla se jako přirozené místo pro doky.

6280.ch Coworking Hub

Novex Coworking

6280.ch Coworking Hub Spolupracující centrum 6280.ch, které leží mezi horami a jezery v malebném středním Švýcarsku, je odpovědí na rostoucí potřebu flexibilních a přístupných pracovních prostorů ve venkovských oblastech Švýcarska. Nabízí místním nezávislým pracovníkům a malým podnikům moderní pracovní prostor s interiéry, které čerpají inspiraci z míst bukolického prostředí a vzdávají hold své průmyslové minulosti a zároveň pevně přijímají povahu pracovního života 21. století.