Designový Časopis
Designový Časopis
Soukromá Zahrada

Ryad

Soukromá Zahrada Výzva spočívala v modernizaci starého venkovského domu a proměnila ho v říši klidu a klidu a komplexně pracovala na architektonické i krajinné oblasti. Fasáda byla obnovena, na dlažbách byly provedeny stavební práce a byl vybudován plavecký bazén a opěrné zdi, čímž byly vytvořeny nové kovárny pro klenby, zdi a ploty. Zahradnictví, zavlažování a nádrž, stejně jako blesky, nábytek a doplňky byly také komplexně delt.

Kavárna A Restaurace

Roble

Kavárna A Restaurace Myšlenka jeho designu byla převzata z amerických steaků a udíren a v důsledku výzkumného týmu první fáze se výzkumný tým rozhodl použít dřevo a kůži v tmavých barvách, jako je černá a zelená, spolu se zlatem a růží zlato bylo přijato teplým a lehkým luxusním světlem. Charakteristikou designu je 6 velkých závěsných lustrů, které se skládají z 1200 ručně eloxované oceli. Stejně jako barový pult o délce 9 metrů, který je krytý deštníkem o průměru 275 centimetrů, který se skládá z krásných a různých lahví, barový pult bez jakékoli podpory zakrývá.

Architektonický Výzkum A Vývoj

Technology Center

Architektonický Výzkum A Vývoj Architektonický projekt Technologického centra má za cíl integraci architektonického souboru do okolní krajiny, tichého a příjemného prostoru. Díky této definici Idea je soubor humanizovaným orientačním bodem určeným k nezbytnému intelektuálnímu ponoření vědců, kteří v něm budou jednat, vyjádřeným v jeho plastickém a konstruktivním záměru. Nápadný a integrovaný design střech v konkávní a konvexní podobě se téměř dotýká zvýrazněných horizontálních linií, které tak definují hlavní charakteristiky architektonického komplexu.

Design Interiéru

Gray and Gold

Design Interiéru Šedá barva je považována za nudnou. Ale dnes je tato barva jednou z čelních linií v takových stylech, jako je půdní vestavba, minimalismus a hi-tech. Šedá je barva, která preferuje soukromí, mír a odpočinek. Většinou zve ty, kteří pracují s lidmi nebo se zabývají kognitivními požadavky, jako celkovou barvu interiéru. Stěny, strop, nábytek, závěsy a podlahy jsou šedé. Odstíny a nasycení šedé jsou jiné. Zlato bylo přidáno dalšími detaily a doplňky. Je zdůrazněn rámečkem obrázku.

Dům

Santos

Dům S využitím dřeva jako hlavního konstrukčního prvku posouvá dům své dvě úrovně v řezu, čímž vytváří prosklenou střechu, která se integruje do kontextu a umožňuje vstup přirozeného světla. Prostor s dvojitou výškou vyjadřuje vztah mezi přízemím, horním poschodím a krajinou. Kovová střecha nad střešním oknem letí, chrání ji před dopadem západního slunce a formálně obnovuje objem a rámuje vize přírodního prostředí. Program je členěn umístěním veřejných použití v přízemí a soukromým použitím v horním patře.

Komerční Design Interiéru

KitKat

Komerční Design Interiéru Reprezentujte koncept a celkovou značku inovativním způsobem prostřednictvím designu obchodu, konkrétně pro kanadský trh a klientelu Yorkdale. Využití zkušeností z předchozího vyskakovacího a mezinárodního umístění k inovaci a přehodnocení celého zážitku. Vytvořte ultrafunkční obchod, který by dobře fungoval pro velmi vysoký provoz, složitý prostor.