Designový Časopis
Designový Časopis
Hračka

Rocking Zebra

Hračka Děti milují tuto nebezpečnou houpací hračku, zatímco moderní vzhled, zábavná grafika a přírodní dřevo jsou v moderním domě skutečnými poutači. Výzva pro design spočívala v zachování základní povahy klasické dědické hračky, přičemž se využívaly pokročilé techniky a modulární konstrukční systém, který umožňuje budoucí další druhy zvířat s minimálními částečnými změnami. Balený produkt musí být také kompaktní a do 10 kg pro přímé kanály internetového prodeje. Použití vlastního tiskového laminátu je skutečný první a výsledkem je dokonalé vykreslení barev / vzorů na povrchu zcela odolném proti poškrábání

Nábytek Pro Domácí Stůl

Marken Desk

Nábytek Pro Domácí Stůl Vizuálně lehký pocit tohoto elegantního a přesto silného stolu nás zavede zpět do skandinávské školy designu. Nešikovný tvar nohou, způsob, jakým se naklánějí dopředu, téměř jako lordové gesto pozdravu, nám připomíná silouette ušlechtilého muže s kloboukem z pozdravu dámy. Stůl nás vítá, abychom ji mohli používat. Tvar zásuvek, jako oddělené končetiny stolu, s jejich zavěšeným pocitem a čelním personifikovaným vzhledem, prohledává místnost jako ostražité oči.

Barová Židle

Barcycling Chair

Barová Židle Barcycling je barová židle, která je navržena pro sportovní tematické prostory. Pozornost je věnována dynamice na barové židli, díky sedlu a pedálu jízdního kola. „Zatímco měkkost polyuretanu, přírodní kůže a kvality šití rukou symbolizuje trvanlivost.Na rozdíl od standartní barové židle tuto polohu opěrky nohou nelze změnit, barcycling umožňuje variabilní sezení s udržením pedálů na různých místech. To umožňuje delší a pohodlnější sedící.

Kalendář

2013 goo Calendar “MONTH & DAY”

Kalendář Unikátní a hravý propagační kalendář vyvinutý a vytvořený pro webovou stránku goo využívá papírové textury a dává zamyšlení nad funkčností. Toto vydání 2013 je organizátor kalendáře a rozvrhu, který je sloučen do jednoho s prostorem pro psaní v celoročních plánech a denních rozvrzích. Papír s vysokou kvalitou pro kalendář a levný papír, který je vhodný pro poznámky k poznámkám pro organizátora plánu, byl pečlivě vybrán a kontrast, který byl vytvořen, se hodí jako součást návrhu kalendáře. Přidaná funkce organizátora výplňového plánu je perfektní jako uživatelsky příjemný stolní kalendář.

Jídelní Židle

'A' Back Windsor

Jídelní Židle Pěkné tvrdé dřevo, tradiční truhlářství a moderní strojní zařízení aktualizují jemné křeslo Windsor. Přední nohy procházejí sedadlem, aby se staly královským sloupkem, a zadní nohy sahají až k hřebenu. Díky triangulaci tento silný design vyrovnává síly komprese a napětí s maximálním vizuálním a fyzickým efektem. Mléčná barva nebo čirý olejový povrch zachovávají udržitelnou tradici židlí Windsor.

Transformovatelné Kávové Židle A Lehátka

Twins

Transformovatelné Kávové Židle A Lehátka Koncept konferenčního stolku Twins je jednoduchý. Dutý konferenční stolek obsahuje dvě plná dřevěná sedadla uvnitř. Pravý a levý povrch stolu jsou ve skutečnosti víka, která lze vytáhnout z hlavního těla stolu, aby bylo možné vytáhnout sedadla. Sedadla mají skládací nohy, které se musí otáčet, aby se židle dostala do správné polohy. Jakmile jsou židle nebo obě židle venku, víčka se vracejí zpět ke stolu. Když jsou židle venku, stůl také funguje jako velký úložný prostor.