Designový Časopis
Designový Časopis
Nábytek, Který Se Mění,

Ludovico

Nábytek, Který Se Mění, Způsob, jakým šetří místo, je zcela originální a má dvě židle zcela skryté uvnitř zásuvky. Při umístění uvnitř hlavního nábytku si neuvědomujete, že to, co se zdá být zásuvkami, jsou ve skutečnosti dvě oddělené židle. Můžete také mít stůl, který lze po vyjmutí z hlavní struktury použít jako stůl. Hlavní struktura se skládá ze čtyř zásuvek a oddílu těsně nad horní zásuvkou, do kterého můžete uložit mnoho věcí. Hlavním materiálem použitým pro tento nábytek, beige eucaliptus fingerjoint, je ekologický, neuvěřitelně odolný, tvrdý a velmi silný vizuální vzhled.

Hodiny Aplikace

Dominus plus

Hodiny Aplikace Dominus plus vyjadřuje čas originálním způsobem. Jako tečky na kusech dominoe představují tři skupiny teček: hodiny, desítky minut a minut. Denní čas lze vyčíst z barvy teček: zelená pro AM; žlutá pro PM. Aplikace obsahuje časovač, budík a zvonkohry. Všechny funkce lze ovládat dotykem diskrétních rohových bodů. Měl originální a umělecký design představující skutečnou tvář 21. století. Je navržen v krásné symbióze s případy přenosných zařízení Apple. Má jednoduché rozhraní s několika málo potřebnými slovy k jeho ovládání.

Karta Zprávy

Standing Message Card “Post Animal”

Karta Zprávy Nechte zvířecí papír řemesla kit doručit vaše důležité zprávy. Zapište si svou zprávu do těla a poté poslat spolu s dalšími částmi uvnitř obálky. Jedná se o zábavnou zprávu, kterou může příjemce sestavit a zobrazit. Obsahuje šest různých zvířat: kachna, prase, zebra, tučňák, žirafa a sob. Život s designem: Kvalitní designy mají schopnost modifikovat prostor a přeměňovat mysli jeho uživatelů. Nabízejí pohodlí při pohledu, držení a používání. Jsou naplněni lehkostí a prvkem překvapení, obohacujícím prostor.

Transformovatelná Pohovka

Mäss

Transformovatelná Pohovka Chtěl jsem vytvořit modulární pohovku, kterou by bylo možné transformovat do několika samostatných řešení sezení. Celý nábytek se skládá pouze ze dvou různých kusů stejného tvaru, které vytvářejí různá řešení. Hlavní struktura je stejného postranního tvaru opěrky rukou, ale pouze silnější. Opěrky rukou lze otočit o 180 stupňů, abyste mohli změnit nebo pokračovat v hlavním kusu nábytku.

Stojan Na Dort

Temple

Stojan Na Dort Z rostoucí popularity domácího pečení jsme viděli potřebu moderně vypadajícího moderního stojanu na dort, který lze snadno uložit do skříně nebo čerpat. Snadné čištění a bezpečné pro mytí v myčce. Chrám se snadno sestavuje a intuitivně posouvá talíře přes centrální zužující se páteř. Demontáž je stejně snadná tím, že je jednoduše posunete zpět. Stohovač drží všechny 4 hlavní prvky pohromadě. Stohovač pomáhá udržovat všechny prvky pohromadě pro víceúhlové kompaktní úložiště. Pro různé příležitosti můžete použít různé konfigurace desek.