Designový Časopis
Designový Časopis
Upcycled Šperky

Clairely Upcycled Jewellery

Upcycled Šperky Krásné, jasné, upcycled bižuterie, navržené z potřeby používat odpadní materiál z výroby Claire de Lune Chandelier. Tato řada se vyvinula ve značné množství sbírek - všechny vyprávějí příběhy, všechny představují velmi osobní pohledy do filozofií návrháře. Transparentnost je zásadní součástí vlastní filozofie designérů, což se odráží na výběru použitého akrylu. Kromě použitého zrcadlového akrylátu, který sám odráží světlo, je materiál vždy průhledný, barevný nebo čirý. Balení CD posiluje koncepty opětovného použití.

Konzole

Mabrada

Konzole Unikátní konzole z malovaného dřeva s kamenným povrchem, představující starý autentický mlýnek na kávu, který sahá až do osmanské doby. Jordánský kávový chladič (Mabrada) byl reprodukován a vyřezával, aby stál jako jedna z nohou na opačné straně konzole, kde sedí mlýnek, a vytvářel tak fascinující kousek pro foyer nebo obývací pokoj.

Prsten

The Empress

Prsten Fantastický kámen krásy - pyrope - jeho samotná podstata přináší vznešenost a vážnost. To je krása a jedinečnost kamene identifikoval obraz, který je určen pro budoucí dekorace. Bylo potřeba vytvořit jedinečný rám pro kámen, který by ho přenesl do vzduchu. Kámen byl vytažen za svůj kov. Tato formulace smyslná vášeň a přitažlivá síla. Bylo důležité zachovat klasický koncept podporující moderní vnímání šperků.

Corporate Identity

Jae Murphy

Corporate Identity Negativní prostor se používá proto, že diváky zvědaví a jakmile zažijí ten okamžik Aha, okamžitě se jim líbí a zapamatují si ho. Logo má iniciály J, M, kameru a stativ začleněné do negativního prostoru. Protože Jae Murphy často fotografuje děti, velké schody tvořené jménem a nízko umístěná kamera naznačují, že děti jsou vítány. Designem Corporate Identity se dále vyvíjí negativní myšlenka na prostor z loga. Ke každé položce přidává novou dimenzi a činí slogan „Neobvyklý pohled na samozřejmost“ pravdivým.

Brož

The Sunshine

Brož Rysem tohoto šperku je, že zde používal velký kamenný komplexní tvar, který je nastaven na neviditelný (vzduchový) rám. Návrh šperků otevírá pouze technologii montáže kamenů. Samotný kámen drží dvě nenápadná svítidla a tenká deska posetá diamanty. Tato deska je základem všech broží nosné konstrukce. To drží a druhý kámen. Celá kompozice byla možná po propracovaném hlavním brusném kameni.

Dvoumístný

Mowraj

Dvoumístný Mowraj je dvousedadlový vůz navržený tak, aby ztělesňoval ducha etnických egyptských a gotických stylů. Jeho podoba byla odvozena od egyptské verze mláticího sáně Nowrag, která se změnila, aby ztělesňovala gotický vkus, aniž by byla ohrožena jeho etnická předpředsloví podstata. Design je černě lakovaný s etnicky egyptskými ručně vyřezávanými rytinami na pažích a nohou a také bohatým sametovým čalouněním zdobeným šrouby a stahovacími kroužky, které mu dávají středověký hod jako gotický vzhled.