Designový Časopis
Designový Časopis
Židle V Obývacím Pokoji

Cat's Cradle

Židle V Obývacím Pokoji Číslice nebo vlákna, současné dilema procesu návrhu. Všichni jsme začátečníci, ale někteří z nás na tom musí pracovat. Začátečníci pozorují každou dostupnou techniku a některé se naučí. S časem (~ 10 000 hodin) získáváme zařízení (y), které zvyšují / popularizují / personalizují / šetří naši hru. Takže mě fascinuje současná fascinace médii, které naznačují, že nejzákladnějším stavebním kamenem designu je číslice, snadno ovladatelná. Tato číslice není životodárnou jednotkou, pouze zaokrouhlením dolů na nejméně běžný jmenovatel menší než vlákno. Design je alespoň střepy, střepiny a vlákno.

Pohovka

Umea

Pohovka Umea je velmi sexy, vizuálně lehká a elegantní pohovka až pro tři osoby a dvě osoby v poloze pro spaní. Přestože je hardware klasickým systémem klepání, skutečná inovace tohoto pochází z sexy linií a obrysů, díky nimž je tento nábytek docela přitažlivý.

Křeslo

YO

Křeslo YO se řídí ergonomickými principy pohodlného sezení a čistě geometrickými liniemi, které abstraktně tvoří písmena „YO“. Vytváří kontrast mezi masivní, „mužskou“ dřevěnou konstrukcí a lehkým, průhledným „ženským“ kompozitním hadříkem sedadla a opěradla, vyrobeným ze 100% recyklovaného materiálu. Napětí látky je dosaženo proplétáním vláken (tzv. Korzet). Sedací křeslo je doplněno stolicí, která se při otočení o 90 ° stává bočním stolkem. Řada barevných možností jim umožňuje snadno zapadnout do interiérů různých stylů.

Plně Automatický Čajový Automat

Tesera

Plně Automatický Čajový Automat Plně automatická Tesera zjednodušuje proces přípravy čaje a nastavuje atmosférický stupeň pro přípravu čaje. Sypaný čaj se plní do speciálních nádob, ve kterých lze jedinečně nastavit dobu vaření, teplotu vody a množství čaje individuálně. Stroj rozpoznává toto nastavení a připravuje dokonalý čaj plně automaticky v průhledné skleněné komoře. Jakmile se čaj vylije, probíhá automatický proces čištění. Integrovaný zásobník lze vyjmout pro servírování a použít také jako malý sporák. Bez ohledu na to, zda je šálek nebo hrnec, váš čaj je perfektní.

Wellness Centrum

Yoga Center

Wellness Centrum Centrum jógy se nachází v nejrušnější čtvrti města Kuvajt a je pokusem o revitalizaci suterénu Jassim Tower. Umístění projektu bylo neortodoxní. Byl to však pokus sloužit ženám jak uvnitř městských hranic, tak z okolních obytných oblastí. Prostor recepce ve středu se blokuje s uzamykatelnými skříňkami i kanceláří, což umožňuje plynulý tok členů. Oblast skříňky je poté zarovnána s oblastí pro mytí nohou, která signalizuje „zónu bez bot“. Od té doby je chodba a studovna, která vede ke třem jógovým místnostem.

Bistro

Ubon

Bistro Ubon je thajské bistro, které se nachází v centru města Kuvajt. Má výhled na ulici Fahad Al salim, ulici dobře respektovanou pro svůj obchod v dobách. Prostorový program tohoto bistra vyžaduje efektivní design ve všech kuchyňských, skladovacích a toaletních prostorech; což umožňuje prostorný jídelní kout. Aby toho bylo dosaženo, interiér pracuje harmonicky s existujícími konstrukčními prvky.