Designový Časopis
Designový Časopis
Náhrdelník A Brož

I Am Hydrogen

Náhrdelník A Brož Design je inspirován neoplatonickou filosofií makrokosmu a mikrokosmu, při pohledu na stejné vzory reprodukované na všech úrovních vesmíru. Náhrdelník odkazující na zlatý poměr a sekvenci fibonacci má matematický design, který napodobuje vzory fylotaxis pozorované v přírodě, jak je vidět na slunečnicích, sedmikrásky a různých dalších rostlinách. Zlatý torus představuje vesmír, obalený látkou časoprostoru. „Já jsem vodík“ současně představuje model „Univerzální konstanty designu“ a model samotného vesmíru.

Bytový Dům

Trish House Yalding

Bytový Dům Návrh domu se vyvíjel v přímé reakci na místo a jeho umístění. Struktura budovy je vytvořena tak, aby odrážela okolní lesy, přičemž shrabovací sloupy představují nepravidelné úhly kmenů stromů a větví. Velké rozlohy skla vyplňují mezery mezi strukturou a umožňují vám ocenit krajinu a nastavení, jako byste se dívali ven mezi kmeny a větvemi stromů. Tradiční Kentish černobílé weatherboarding představuje listy zabalit budovu a obklopit prostory uvnitř.

Košile

EcoPack

Košile Tento košilový obal se od sebe odděluje od konvenčních obalů tím, že nepoužívá žádný plast. S využitím stávajícího proudu odpadu a výrobního procesu je tento produkt nejen velmi snadno vyrobitelný, ale také velmi snadno likvidovatelný, primární materiál kompostovaný až k ničemu. Produkt lze nejprve lisovat a poté identifikovat značkou společnosti pomocí vysekávání a tisku a vytvořit jedinečný strukturální produkt, který vypadá a cítí se velmi odlišně a zajímavě. Estetika a uživatelské rozhraní byly považovány za stejně důležité jako udržitelnost produktu.

Oficiální Obchod, Maloobchod

Real Madrid Official Store

Oficiální Obchod, Maloobchod Koncepce designu obchodu je založena na zážitku v Santiagu Bernabeu, zaměřeném na zážitek z nakupování a vytváření dojmu. Je to koncept, který zároveň vyznamenává, chválí a zvěčňuje klub a uvádí, že úspěchy byly výsledkem talentu, úsilí, boje, odhodlání a odhodlání. Projekt zahrnuje návrh koncepce a komerční implementaci, branding, balení, grafickou linku a design průmyslového nábytku.

Konzole

Qadem Hooks

Konzole Qadem Hooks je umělecké dílo s funkcí konzoly inspirovanou přírodou. Skládá se z různých malovaných zelených starých háčků, které byly použity spolu s Qadem (starým dřevěným muleovým hřbetem) pro přepravu pšenice z jedné vesnice do druhé. Háčky jsou připojeny k staré desce Thresher Thresher Board jako základna a dokončena se skleněným panelem nahoře.

Nádoba Na Koření

Ajorí

Nádoba Na Koření Ajorí je kreativní řešení pro organizaci a skladování různých koření, koření a koření, aby uspokojilo a přizpůsobilo se různým kulinářským tradicím každé země. Elegantní organický design z něj dělá sochařský kousek, což je vynikající ozdoba, která se odráží jako konverzační předkrm kolem stolu. Design obalu je inspirován česnekovou kůží a stává se jedinečným návrhem ekologického balení. Ajorí je ekologický design pro planetu, inspirovaný přírodou a vyrobený výhradně z přírodních materiálů.