Designový Časopis
Designový Časopis
Bistro

Ubon

Bistro Ubon je thajské bistro, které se nachází v centru města Kuvajt. Má výhled na ulici Fahad Al salim, ulici dobře respektovanou pro svůj obchod v dobách. Prostorový program tohoto bistra vyžaduje efektivní design ve všech kuchyňských, skladovacích a toaletních prostorech; což umožňuje prostorný jídelní kout. Aby toho bylo dosaženo, interiér pracuje harmonicky s existujícími konstrukčními prvky.

Lampa

Tako

Lampa Tako (chobotnice v japonštině) je stolní lampa inspirovaná španělskou kuchyní. Obě základny připomínají dřevěné talíře, kde se podává „pulpo a la gallega“, zatímco jeho tvar a elastická páska evokují bento, tradiční japonskou polední krabici. Její části jsou sestaveny bez šroubů, což usnadňuje jejich složení. Balení do kusů také snižuje náklady na balení a skladování. Kloub pružného stínítka z polypropylenu je skrytý za elastickým pásem. Otvory vyvrtané na základně a vrchních kusech umožňují potřebné proudění vzduchu, aby nedošlo k přehřátí.

Náramek

Fred

Náramek Existuje mnoho různých druhů náramků a náramků: návrháři, zlaté, plastové, levné a drahé ... ale jak jsou krásné, jsou vždy jednoduše a pouze náramky. Fred je něco víc. Tyto manžety ve své jednoduchosti oživují vznešené staré časy, přesto jsou moderní. Mohou se nosit na holých rukou i na hedvábné halence nebo černém svetru, a vždy přidají dotek třídy osobě, která je nosí. Tyto náramky jsou jedinečné, protože přicházejí jako pár. Jsou velmi lehké, takže je nosí pohodlně. Když je budete nosit, bude si někdo ostře všimnut!

Radiátor

Piano

Radiátor Inspirace pro tento design přišla z lásky k hudbě. Kombinace tří různých topných prvků, z nichž každý připomíná jednu klávesu klavíru, vytváří kompozici, která vypadá jako klávesnice klavíru. Délka zářiče se může lišit v závislosti na charakteristikách a propozicích Vesmíru. Koncepční myšlenka nebyla vyvinuta do výroby.

Svícny

Hermanas

Svícny Hermanas je rodina dřevěných svícnů. Jsou jako pět sester (hermanas), které vám pomohou vytvořit příjemnou atmosféru. Každý svícen má jedinečnou výšku, takže jejich vzájemným spojením budete moci simulovat světelný efekt svíček různé velikosti pouhým použitím standardních tealights. Tyto svícny jsou vyrobeny ze soustruženého buku. Jsou malovány v různých barvách, což vám umožní vytvořit si vlastní kombinaci, která se vejde na vaše oblíbené místo.

Čekárna Pro Komerční Prostory A Vip

Commercial Area, SJD Airport

Čekárna Pro Komerční Prostory A Vip Tento projekt se připojil k novému trendu v oblasti ekologického designu Letiště ve světě, zahrnuje obchody a služby v rámci terminálu a cestující prochází zážitkem během jeho instance. GREEN Airport Design Trend zahrnuje prostory zelenější a udržitelnější designové hodnoty letiště, celkový prostor komerční plochy je osvětlen přirozeným slunečním zářením díky monumentální skleněné fasádě obrácené k dráze. VIP Lounge byl navržen s ohledem na koncept organického a předvojeho designu buněk. Fasáda umožňuje soukromí v místnosti bez blokování výhledu do exteriéru.