Designový Časopis
Designový Časopis
Usb Flash Disk

Frohne eClip

Usb Flash Disk eClip je první USB flash disk s klipem na světě s metrickým pravítkem. Společnost eClip získala ocenění Silver iDA & Golden A 'Design Award. eClip je lehký, hodí se na klíčenku a funguje jako kancelářská sponka k uspořádání vašich papírů, účtenek a peněz. eClip chrání osobní data, duševní vlastnictví, data zaměstnavatele, lékařská data a obchodní tajemství pomocí bezpečnostního softwaru. eClip navrhl Frohne na Floridě. Zlatý konektor paměti je odolný proti nárazům, poškrábání, vodě, alkoholu, prachu, nerezu a elektromagnetům.

Motorová Pila

Rotation Saw

Motorová Pila Řetězová pila s otočnou rukojetí. Tento řetěz má rukojeť, která se otáčí o 360 ° a zastavuje se v předdefinovaných úhlech. Obecně lidé řezají stromy vodorovně nebo svisle otáčením pily v určitých úhlech nebo nakláněním nebo nakláněním částí těla. Bohužel pila často sklouzne z uchopení uživatele nebo uživatel musí pracovat v nepříjemné poloze, což může způsobit zranění. Aby se tyto nevýhody vyrovnaly, je navrhovaná pila vybavena otočnou rukojetí, takže uživatel může nastavit řezné úhly.

Výzdoba Lahví

Lithuanian vodka Gold. Black Edition

Výzdoba Lahví Zlato zářící „litevská vodka Gold. Black Edition “zdědila svůj exkluzivní vzhled od litevského lidového umění. Rhombus a rybí kosti, kombinované z malých čtverců, jsou v litevském lidovém umění velmi běžné. Přestože odkaz na tyto národní motivy získal více moderních forem - záhadné minulé úvahy byly transformovány do moderního umění. Převládající zlaté a černé barvy zdůrazňují výjimečný proces filtrace vodky přes uhlí a zlaté filtry. To je „litevská vodka Gold“. Black Edition “tak křehké a křišťálově čisté.

Kalendář

Calendar 2014 “Flowers”

Kalendář Navrhněte místnost, přiveďte sezóny - Kalendář The Flowers je dodáván s designem vázy s 12 různými květinami. Rozjasněte svůj život každý měsíc sezónní květinou. Kvalitní designy mají sílu modifikovat prostor a přeměnit mysli jeho uživatelů. Nabízejí pohodlí při pohledu, držení a používání. Jsou naplněni lehkostí a prvkem překvapení, obohacujícím prostor. Naše originální výrobky jsou navrženy s využitím konceptu Life with Design.

Bižuterie

Angels OR Demons

Bižuterie Jsme svědky neustálého boje mezi dobrým a špatným, temnotou a světlem, dnem i nocí, chaosem a řádem, válkou a mírem, hrdinou a darebákem každý den. Bez ohledu na naše náboženství nebo národnost nám bylo vyprávěno příběh našich stálých společníků: anděl sedícího na pravém rameni a démon nalevo, anděl nás přesvědčuje, abychom činili dobro a zaznamenávali naše dobré skutky. dělat špatné a zaznamenávat naše špatné skutky. Anděl je metaforou pro naše „superego“ a ďábel znamená „Id“ a neustálý boj mezi svědomím a nevědomím.

Štítky

Propeller

Štítky Vrtule je sbírka lihovin z různých částí světa, spojená s tématem letecké dopravy a pilotním cestovatelem jako znak značky. Rysy každého druhu nápoje jsou vystaveny prostřednictvím mnoha ilustrací, nápisů připomínajících letecké odznaky a náčrtky sloužící jako recepty na koktejly. Mnohostranný design je doplněn různými tóny barevné fólie, různými laky, vzory a reliéfem.