Designový Časopis
Designový Časopis
Moderní Oděv Na Šaty

Le Maestro

Moderní Oděv Na Šaty Le Maestro přináší revoluci v oblékání obuvi začleněním titanové paty s přímým laserovým sintrováním (DMLS). Maticový podpatek snižuje vizuální hmotnost části paty a ukazuje strukturální integritu obuvi. Pro doplnění elegantního upíra se používá vysoce zrnitá kůže pro výrazný asymetrický design svršku. Integrace sekce paty do svršku je nyní složena do elegantní a rafinované siluety.

Výzkumné Značky

Pain and Suffering

Výzkumné Značky Tento návrh zkoumá utrpení v různých vrstvách: filozofické, sociální, lékařské a vědecké. Z mého osobního pohledu, že utrpení a bolest přichází v mnoha tvářích a formách, filozofických a vědeckých, jsem si vybral humanizaci utrpení a bolesti jako svůj základ. Studoval jsem analogie mezi symbiotickými v přírodě a symbiotickými v lidských vztazích az tohoto výzkumu jsem vytvořil postavy, které vizuálně reprezentují symbiotické vztahy mezi utrpením a trpícím a mezi bolestí a bolestí. Tento návrh je experimentem a divák je předmětem.

Digitální Umění

Surface

Digitální Umění Éterická povaha díla dává něco hmatatelného. Myšlenka vychází z použití vody jako prvku, který zprostředkuje koncept povrchové úpravy a bytí povrchu. Návrhář má fascinaci tím, že se stal naší identitou a úlohou, kterou v tomto procesu hrají kolem nás. Pro něj „povrchujeme“, když ukazujeme něco ze sebe.

Konvice A Šálky

EVA tea set

Konvice A Šálky Tato svůdně elegantní čajová konvice s odpovídajícími šálky má bezvadný pour a je potěšením účastnit se. Neobvyklý tvar této čajové konvice s výlevkou, která roste z těla, se velmi dobře hodí k dobrému nalití. Poháry jsou všestranné a hmatové, aby se hnízdily ve vašich rukou různými způsoby, protože každý člověk má svůj vlastní přístup k držení šálku. K dostání v lesklé bílé barvě s postříbřeným prstenem nebo černým matným porcelánem s lesklým bílým víkem a bílými obroučkami. Uvnitř je umístěn nerezový filtr. ROZMĚRY: čajník: 12,5 x 19,5 x 13,5 šálků: 9 x 12 x 7,5 cm.

Hodiny

Zeitgeist

Hodiny Hodiny se odrážejí zeitgeist, který je spojován s inteligentními, technologickými a odolnými materiály. High-tech tvář produktu je představována polohrudým karbonovým tělem a zobrazením času (lehké díry). Uhlík nahrazuje kovovou část jako památku minulosti a zdůrazňuje funkční část hodin. Absence centrální části ukazuje, že inovativní LED indikace nahrazuje klasický hodinový mechanismus. Měkké podsvícení lze nastavit podle oblíbené barvy majitele a světelný senzor bude sledovat intenzitu osvětlení.

Robotické Vozidlo

Servvan

Robotické Vozidlo Jedná se o projekt servisního vozidla pro ekonomiku založenou na zdrojích, která vytváří síť s dalšími vozidly. Jednotný systém umožňuje vzájemnou komunikaci, což zvyšuje efektivitu přepravy cestujících i zvýšení efektivity v důsledku pohybu v silničním vlaku (snížení faktoru FX, vzdálenost mezi vozidly). Auto má bezobslužnou kontrolu. Vozidlo je symetrické: levné na výrobu. Má čtyři otočná motorová kola a možnost zpětného pohybu: manévr s velkými rozměry. Nástup na palubu zlepšuje komunikaci cestujících.