Designový Časopis
Designový Časopis
Roadshow Výstava

Boom

Roadshow Výstava Jedná se o projekt výstavního designu pro roadshow módní značky v Číně. Téma této roadshow upozorňuje na potenciál mládeže stylizovat vlastní image a symbolizuje výbušný hluk, který tato roadshow vydává na veřejnosti. Zigzag forma byla použita jako hlavní vizuální prvek, ale s různými konfiguracemi, když byla použita v kabinách v různých městech. Struktura výstavních stánků byla všechna „stavebnice“ prefabrikovaná v továrně a instalována na místě. Některé části lze znovu použít nebo překonfigurovat, aby vytvořily nový design kabiny pro další zastávku roadshow.

Průlom Grafického Designu

The Graphic Design in Media Conception

Průlom Grafického Designu Tato kniha je o grafickém designu; poskytuje explicitní, detailní pohled na strukturu designu jako proces, který se používá ke komunikaci s publikem s různými kulturami prostřednictvím metod designu, zahrnuje význam grafického designu jako role, procesy designu jako techniky, návrh značky jako tržní kontext, návrh obalu s připravené šablony a obsahuje díla z vysoce nápaditých kreativ, které se používají k označení principů designu.

Prodejní Kancelář

Chongqing Mountain and City Sales Office

Prodejní Kancelář „Mountain“ je hlavním tématem této prodejní kanceláře, která je inspirována geografickým pozadím Chongqingu. Vzor šedých kuliček na podlaze se formuje do trojúhelníkového tvaru; a na stěnách funkcí a nepravidelně tvarovaných přijímacích pultech je spousta podivných a ostrých úhlů a rohů, které ukazují koncept „hory“. Kromě toho jsou schody spojující podlahy navrženy jako průchod jeskyní. Mezitím jsou LED stropy zavěšeny od stropu, napodobují prší scénu v údolí a prezentují přirozený pocit, aby zmírnily celý dojem.

Grafika Pro Rekreační Dům

SAKÀ

Grafika Pro Rekreační Dům PRIM PRIM studio vytvořilo vizuální identitu pro penzion SAKÀ, včetně: designu jména a loga, grafiky pro každou místnost (design symbolů, tapetových vzorů, vzorů pro nástěnné obrazy, polštářové aplikace atd.), Designu webových stránek, pohlednic, odznaků, jmenovek a pozvánky. Každý pokoj v penzionu SAKÀ představuje jinou legendu spojenou s Druskininkai (letovisko v Litvě, v němž se nachází dům) a jeho okolí. Každý pokoj má svůj vlastní symbol jako klíčové slovo z legendy. Tyto ikony se objevují v grafice interiéru a dalších objektech, které vytvářejí jeho vizuální identitu.

Koberec

Folded Tones

Koberec Koberečky jsou ze své podstaty ploché, cílem bylo zpochybnit tento jednoduchý fakt. Iluze trojrozměrnosti je dosaženo pouhými třemi barvami. Rozmanitost tónů a hloubka koberce závisí spíše na šířce a hustotě pruhů než na velké paletě barev, které se mohou pohlcovat s určitým prostorem, což umožňuje flexibilní použití. Z výšky nebo z dálky se koberec podobá skládané plachtě. Nicméně, zatímco sedí nebo ležel na tom, iluze záhybů nemusí být patrná. To vede k použití jednoduchých opakujících se čar, které si můžete užít jako abstraktní vzor zblízka.

Šaty

Nyx's Arc

Šaty Když světlo pronikne okny s jemnou úrovní, vytvoří úroveň estetického osvětlení, osvětlení, které přivede lidi do místnosti, když tajemná a tichá mysl, jako Nyx s tajemnou a tichou, použití laminovaných tkanin a otočit se k takovému výkladu krásy.