Designový Časopis
Designový Časopis
Kniha

The Big Book of Bullshit

Kniha Publikace Big Book of Bullshit je grafickým průzkumem pravdy, důvěry a lží a je rozdělena do 3 vizuálně vedle sebe položených kapitol. Pravda: Ilustrovaná esej o psychologii klamu. The Trust: vizuální vyšetřování pojmu důvěra a The Lies: Ilustrovaná galerie keců, všechny odvozené z anonymních přiznání klamu. Vizuální rozvržení knihy je inspirováno „Kánonem Van de Graaf“ Jana Tschicholda, který se používá v knižním designu k rozdělení stránky v příjemných proporcích.

Hračka

Werkelkueche

Hračka Werkelkueche je genderově otevřená pracovní stanice, která dětem umožňuje ponořit se do světů volné hry. Spojuje formální a estetické vlastnosti dětských kuchyní a pracovních stolů. Werkelkueche proto nabízí rozmanité možnosti hraní. Zakřivenou pracovní desku z překližky lze použít jako dřez, dílnu nebo sjezdovku. Boční přihrádky mohou poskytnout úložný a úkrytový prostor nebo upéct křupavé rohlíčky. Pomocí barevných a vyměnitelných pomůcek mohou děti realizovat své nápady a hravou formou napodobovat svět dospělých.

Osvětlovací Předměty

Collection Crypto

Osvětlovací Předměty Crypto je modulární kolekce osvětlení, protože se může rozšiřovat vertikálně i horizontálně v závislosti na tom, jak jsou rozmístěny jednotlivé skleněné prvky, které tvoří každou strukturu. Nápad, který návrh inspiroval, pochází z přírody, připomínající zejména ledové krápníky. Zvláštnost Crypto předmětů spočívá v jejich zářivém foukaném skle, které umožňuje šíření světla v mnoha směrech velmi měkkým způsobem. Výroba probíhá zcela rukodělným procesem a o tom, jak bude výsledná instalace sestaven, rozhoduje konečný uživatel pokaždé jiným způsobem.

Umělecká Fotografie

Talking Peppers

Umělecká Fotografie Fotografie Nus Nous jako by představovaly lidská těla nebo jejich části, ve skutečnosti je chce vidět pozorovatel. Když cokoli, třeba i situaci, pozorujeme, sledujeme to emocionálně, a proto se často necháváme oklamat. Na snímcích Nus Nous je patrné, jak se prvek ambivalence mění v jemné propracování mysli, které nás odvádí od reality, aby nás zavedlo do imaginárního labyrintu složeného ze sugescí.

Skleněná Balená Minerální Voda

Cedea

Skleněná Balená Minerální Voda Vodní design Cedea je inspirován Ladinskými Dolomity a legendami o přirozeném světelném jevu Enrosadira. Díky jedinečnému minerálu se Dolomity při východu a západu slunce rozzáří načervenalým, spalujícím odstínem a propůjčí scenérii magickou atmosféru. Obal Cedea „připomíná legendární kouzelnou zahradu růží“ a snaží se zachytit právě tento okamžik. Výsledkem je skleněná láhev, díky které se voda leskne a vzplane k překvapivému efektu. Barvy flakonu mají připomínat zvláštní záři Dolomit zalitých růžově rudou a modrou oblohou.

Vlajková Loď Čajovna

Toronto

Vlajková Loď Čajovna Nejrušnější kanadské nákupní centrum přináší svěží nový design ovocné čajovny od Studio Yimu. Projekt vlajkové lodi obchodu byl ideální pro účely brandingu, aby se stal novým hotspotem v nákupním středisku. Krásná silueta kanadské Modré hory, inspirovaná kanadskou krajinou, je vytištěna na pozadí stěny v celém obchodě. Aby se koncept stal realitou, Studio Yimu ručně vyrobilo sochu o rozměrech 275 cm x 180 cm x 150 cm, která umožňuje plnou interakci s každým zákazníkem.