Designový Časopis
Designový Časopis
Kolekce Šperků

Ataraxia

Kolekce Šperků Cílem projektu je v kombinaci s módou a pokročilou technologií vytvořit šperky, které mohou staré gotické prvky proměnit v nový styl a diskutovat o potenciálu tradičních v současném kontextu. Se zájmem o to, jak gotické vibrace ovlivňují publikum, se projekt snaží vyvolat jedinečný individuální zážitek hravou interakcí, zkoumáním vztahu mezi designem a nositeli. Syntetické drahokamy, jako nižší eko-otiskovací materiál, byly rozřezány na neobvykle ploché povrchy, aby vrhaly své barvy na kůži, aby se zvýšila interakce.

Collier

Eves Weapon

Collier Eveova zbraň je vyrobena z 750 karátového růžového a bílého zlata. Obsahuje 110 diamantů (20,2ct) a skládá se ze 62 segmentů. Všechny mají dva zcela odlišné vzhledy: V bočním pohledu jsou segmenty ve tvaru jablka, v pohledu shora jsou vidět čáry ve tvaru písmene V. Každý segment je rozdělen do strany, aby vytvořil pružinový zatěžovací efekt, který drží diamanty - diamanty jsou drženy pouze tahem. To s výhodou zdůrazňuje jas, brilanci a maximalizuje viditelnou záři diamantu. To umožňuje extrémně lehký a jasný design, navzdory velikosti náhrdelníku.

Prsten

Wishing Well

Prsten Když navštívila růžovou zahradu ve svých snech, přišla Tippy na přání, které bylo dobře obklopeno růžemi. Tam se podívala do studny, uviděla odraz nočních hvězd a přála si. Noční hvězdy jsou reprezentovány diamanty a rubín symbolizuje její nejhlubší vášeň, sny a naděje, které vytvořila na přání. Tento design má vlastní růžovou broušenou, šestihrannou rubínovou dráp z 14 K zlaceného zlata. Malé listy jsou vyřezány, aby zobrazovaly strukturu přírodních listů. Prstencový pás podepírá plochý vrchol a mírně se zakřivuje směrem dovnitř. Velikosti prstenů je třeba vypočítat matematicky.

Tote Bag

Totepographic

Tote Bag Topograficky inspirovaný designový tote bag, který bude sloužit jako snadné přenášení, zejména v těch rušných dnech strávených nakupováním nebo provozováním pochůzek. Kapacita tašky Tote je jako hora a pojme nebo nese mnoho věcí. Kostra věštce tvoří celkovou strukturu sáčku, topografická mapa je povrchovým materiálem stejně jako nerovný horský povrch.

Přívěsek

Taq Kasra

Přívěsek Taq Kasra, což znamená kasra arch, je mementem království Sasani, které je nyní v Iráku. Tento přívěsek inspirovaný geometrií Taq kasry a velikostí bývalých svrchovaností, které byly ve své struktuře a subjektivismu, byl použit v této architektonické metodě k vytvoření tohoto étosu. Nejdůležitějším atributem je moderní design, díky kterému se z něj stal kus se zřetelným pohledem, takže z bočního pohledu vypadá jako tunel a přináší subjektivismus a tvoří čelní pohled, který vytvořil klenutý prostor.

Dámská Kolekce

Utopia

Dámská Kolekce V této sbírce byla Yina Hwang inspirována hlavně symetrickými a asymetrickými tvary s nádechem undergroundové hudební kultury. Tuto sbírku kurátorka založila na svém klíčovém okamžiku sebevědomí a vytvořila sbírku funkčních, ale abstraktních oděvů a doplňků, které ztělesňují příběh její zkušenosti. Každý potisk a textilie v projektu je originální a jako základ textilie použila hlavně PU kůže, satén, Power Mash a Spandex.