Designový Časopis
Designový Časopis
Brož

Chiromancy

Brož Každý člověk je jedinečný a originální. To je patrné i ve vzorcích na našich prstech. Nakreslené čáry a znaky našich rukou jsou také docela originální. Kromě toho má každá osoba řadu kamenů, které jsou v jejich kvalitě nebo v souvislosti s osobními událostmi. Všechny tyto funkce dávají pozorujícímu pozorovateli tolik poučných a atraktivních, že umožňuje vytvářet personalizované šperky založené na těchto liniích a známkách jednotlivých věcí. Tento druh ozdob a šperků - tvoří váš osobní umělecký kód

Bižuterie

Angels OR Demons

Bižuterie Jsme svědky neustálého boje mezi dobrým a špatným, temnotou a světlem, dnem i nocí, chaosem a řádem, válkou a mírem, hrdinou a darebákem každý den. Bez ohledu na naše náboženství nebo národnost nám bylo vyprávěno příběh našich stálých společníků: anděl sedícího na pravém rameni a démon nalevo, anděl nás přesvědčuje, abychom činili dobro a zaznamenávali naše dobré skutky. dělat špatné a zaznamenávat naše špatné skutky. Anděl je metaforou pro naše „superego“ a ďábel znamená „Id“ a neustálý boj mezi svědomím a nevědomím.

Šperky

Poseidon

Šperky Šperky I design vyjadřuje mé pocity. Představuje mě jako umělce, designéra a také jako osobu. Spoušť pro vytvoření Poseidonu byla nastavena v nejtemnějších hodinách mého života, když jsem se cítil vystrašený, zranitelný a potřeboval ochranu. Původně jsem tuto sbírku navrhl pro použití v sebeobraně. I když tato představa v tomto projektu vybledla, stále existuje. Poseidon (bůh moře a „Země-třepačka“ zemětřesení v řecké mytologii) je moje první oficiální sbírka a je zaměřena na silné ženy, které měly dát nositelce pocit moci a sebevědomí.

Šperky

odyssey

Šperky Základní myšlenka odysea monomerem spočívá v pokrytí objemných geometrických tvarů vzorovanou pokožkou. Z toho vychází souhra jasnosti a zkreslení, průhlednosti a skrytí. Všechny geometrické tvary a vzory lze libovolně kombinovat, měnit a doplňovat s přídavky. Tato fascinující jednoduchá myšlenka umožňuje vytvoření téměř nevyčerpatelné řady vzorů, dokonale v souladu s příležitostmi, které nabízí rychlé prototypování (3D tisk), protože každý zákazník může mít vyroben zcela individuální a jedinečný předmět (viz: www.monomer. eu-shop).

Taktilní Tkanina

Textile Braille

Taktilní Tkanina Průmyslové univerzální žakárové textilní myšlení jako překladatel pro nevidomé. Tuto látku mohou číst lidé s dobrým zrakem a je určena pro pomoc nevidomým, kteří začínají ztrácet zrak nebo mají problémy se zrakem; s cílem naučit se Braillovo písmo s přátelským a společným materiálem: tkaninou. Obsahuje abecedu, čísla a interpunkční znaménka. Nejsou přidány žádné barvy. Je to produkt v šedé škále jako princip bez vnímání světla. Je to projekt se společenským významem a jde nad rámec komerčních textilií.

Brýle

Mykita Mylon, Basky

Brýle Kolekce MYKITA MYLON je vyrobena z lehkého polyamidového materiálu s vynikající individuální přizpůsobitelností. Tento speciální materiál je vytvořen vrstvu po vrstvě díky technice Selective Laser Sintering (SLS). Interpretací tradičního kulatého a oválného tvaru pantografických brýlí, který byl módní ve 30. letech, přidává model BASKY novou tvář do této kolekce brýlí, která byla původně navržena pro použití ve sportu.