Designový Časopis
Designový Časopis
Zařízení Na Čištění Vody

Waterfall Towers

Zařízení Na Čištění Vody Budova přesahuje polohu, protože přeformuluje umělé místo, které se stává součástí sjednoceného přírodního prostředí. Hranice mezi městem a přírodou je definována a zesílena přítomností přehrady. Každá forma souvisí s jiným, odrážejícím symbiotické uspořádání přírody. Konkrétněji ve specifickém konceptu dochází k fúzi krajiny a architektury s využitím proudu vody jako funkčního a následně organizačního prvku.

Konferenční Stolek

Ripple

Konferenční Stolek Střední tabulky, které se obvykle používají, se odehrávají uprostřed prostorů a způsobují potíže s přístupovými problémy. Z tohoto důvodu se tabulky služeb používají k otevření této mezery. Aby se tento problém vyřešil, spojil Yılmaz Dogan v designu Ripple dvě funkce a vyvinul dynamický design produktu, který může být prostředním stojanem a servisním stolem, který cestuje s asymetrickým ramenem a pohybuje se v dálce. Tento dynamický pohyb se shodoval s Rippleovými tekutinovými designovými liniemi odrážejícími se od přírody s variabilitou kapky a vlnami vytvořenými touto kapkou.

Jachta

Portofino Fly 35

Jachta Letoun Portofino Fly 35, naplněný přirozeným světlem z velkých oken umístěných v hale, také v kabinách. Její rozměry nabízejí bezprecedentní pocit prostoru pro loď této velikosti. V celém interiéru je barevná paleta teplá a přirozená, s výběrem rovnovážného složení barev a materiálů, díky čemuž se prostředí v moderních a pohodlných oblastech řídí mezinárodními trendy v oblasti designu interiéru.

Dřez

Thalia

Dřez Umyvadlo vypadající jako pupen připravený k rozkvětu a naplnění: je tak kvetoucí, že byl vyroben z obratného spojení modřínu a teakového masivu, esence v horní části a druhé v dolní části. Pevný a bezpečný zápas, poskytující zvláštní eleganci a barevnou živost s veselým propletením zrn s vždy odlišnými odstíny, které produkují jedinečné umyvadla. Krása tohoto objektu se vyznačuje svou asymetrií a harmonií setkáním různých tvarů a dřevité podstaty.

Osvětlení A Zvukový Systém

Luminous

Osvětlení A Zvukový Systém Svítící navržen tak, aby nabízel ergonomické řešení osvětlení a systém prostorového zvuku v jednom produktu. Jeho cílem je vytvořit emoce, které si uživatelé přejí cítit a využít k dosažení tohoto cíle kombinaci zvuku a světla. Zvukový systém vyvinutý na základě zvukových odrazů a simuluje 3D prostorový zvuk v místnosti bez nutnosti zapojení a instalace více reproduktorů po celém místě. Jako závěsné světlo vytváří Luminous přímé a nepřímé osvětlení. Tento světelný systém poskytuje měkké, rovnoměrné světlo a světlo s nízkým kontrastem, které zabraňuje problémům s oslněním a zrakem.

Elektrické Kolo

Ozoa

Elektrické Kolo Elektrické kolo OZOa má rám s výrazným tvarem „Z“. Rám tvoří nepřerušovanou linii, která spojuje klíčové funkční prvky vozidla, jako jsou kola, řízení, sedadlo a pedály. Tvar „Z“ je orientován tak, že jeho struktura poskytuje přirozené zabudované zadní odpružení. Úspora hmotnosti je zajištěna použitím hliníkových profilů ve všech částech. Do rámu je integrována vyjímatelná dobíjecí lithium-iontová baterie.