Designový Časopis
Designový Časopis
Závěsná Lampa

Space

Závěsná Lampa Návrhář tohoto přívěsku byl inspirován eliptickými a parabolickými orbity asteroidů. Unikátní tvar lampy je definován eloxovanými hliníkovými stožáry, které jsou přesně uspořádány do 3D potištěného prstence a vytvářejí dokonalou rovnováhu. Barevný bílý odstín uprostřed harmonizuje s póly a dodává jeho sofistikovanému vzhledu. Někteří říkají, že lampa připomíná anděla, jiní si myslí, že to vypadá jako půvabný pták.

Ohnivý Varný Set

Firo

Ohnivý Varný Set FIRO je multifunkční a přenosná 5kg varná sada pro každý otevřený oheň. V peci jsou umístěny 4 hrnce, připojené odnímatelné ke konstrukci zásuvky, s otočnou podpěrou pro udržení úrovně jídla. Takto lze FIRO snadno a bezpečně používat jako zásuvku bez rozlití jídla, zatímco trouba leží v polovině ohně. Hrnce se používají pro vaření a stravování a manipuluje se s nožířským nářadím, které se přichycuje na obou stranách hrnců, aby je za horka nesly v teplotně izolačních kapsách. Zahrnuje také přikrývku, která je také taškou, která obsahuje veškeré užitečné vybavení.

Koberec

feltstone rug

Koberec Koberec z plsti z kamene poskytuje optickou iluzi skutečných kamenů. Použití různých druhů vlny doplňuje vzhled a dojem koberce. Kameny se od sebe liší velikostí, barvou a vysokou - povrch vypadá jako v přírodě. Některé z nich mají mechový efekt. Každý oblázek má pěnové jádro, které je obklopeno 100% vlnou. Na základě tohoto měkkého jádra se každá skála tlačí pod tlakem. Podložka koberce je průhledná rohož. Kameny se sešívají spolu a rohožkou.

Modulární Pohovka

Laguna

Modulární Pohovka Sedací souprava Laguna je rozsáhlá moderní kolekce modulárních pohovek a lavic. Navrhl italský architekt Elena Trevisan s ohledem na firemní místa k sezení, je to vhodné řešení pro velké nebo malé recepce a odpočinkové prostory. Zakřivené, kruhové a rovné rozkládací moduly s rameny a bez ramen se budou všechny hladce kombinovat s odpovídajícími stolky, aby poskytovaly flexibilitu při vytváření několika schémat návrhu interiéru.

Faucet

Moon

Faucet Organický vzhled a kontinuita křivek tohoto faucetu byla inspirována půlměsíční fází měsíce. Moon Bathroom Faucet integruje tělo i rukojeť do jedinečného tvaru. Kruhový průřez stoupá od spodní části kohoutku k výstupnímu výtoku a vytváří profil Moon Faucet. Čistý řez odděluje tělo od rukojeti a přitom udržuje objem kompaktní.

Lampa

Jal

Lampa Just Another Lamp, Jal, je založena na třech hlavních principech: jednoduchost, kvalita a čistota. Zahrnuje to jednoduchost designu, kvalitu materiálů a čistotu účelu produktu. Toto bylo drženo základní, ale také dával důležitost jak sklu tak světlu ve stejné míře. Z tohoto důvodu může být Jal použit různými způsoby, formáty a kontexty.