Designový Časopis
Designový Časopis
Elektrické Kolo

Ozoa

Elektrické Kolo Elektrické kolo OZOa má rám s výrazným tvarem „Z“. Rám tvoří nepřerušovanou linii, která spojuje klíčové funkční prvky vozidla, jako jsou kola, řízení, sedadlo a pedály. Tvar „Z“ je orientován tak, že jeho struktura poskytuje přirozené zabudované zadní odpružení. Úspora hmotnosti je zajištěna použitím hliníkových profilů ve všech částech. Do rámu je integrována vyjímatelná dobíjecí lithium-iontová baterie.

Veřejná Oblast

Quadrant Arcade

Veřejná Oblast Pasáž třídy II uvedená na seznamu byla přeměněna na příjemnou pouliční přítomnost uspořádáním správného světla na správném místě. Obecně se okolní osvětlení používá holisticky a jeho účinky jsou hierarchicky uspořádány, aby se dosáhlo variací ve vzorcích světla, které vytvářejí zájem a podporují zvýšené využívání prostoru. Strategické začlenění pro návrh a umístění přívěsu dynamického prvku bylo řízeno společně s umělcem tak, aby se vizuální efekty zdály jemnější než ohromující. S blednutím denního světla je elegantní struktura zvýrazněna rytmem elektrického osvětlení.

Rozkládací Stůl

Lido

Rozkládací Stůl Lido se složí do malé obdélníkové krabice. Když je složený, slouží jako úložný box pro drobné předměty. Pokud zvednou boční desky, vyčnívají kloubové nohy z krabice a Lido se přemění na čajový stolek nebo malý stůl. Podobně, pokud zcela rozloží boční desky na obou stranách, přemění se na velký stůl, přičemž horní deska má šířku 75 Cm. Tento stůl lze použít jako jídelní stůl, zejména v Koreji a Japonsku, kde sedění na podlaze při jídle je běžnou kulturou.

Hudební Nástroj

DrumString

Hudební Nástroj Kombinace dvou nástrojů dohromady znamená zrodit nový zvuk, novou funkci v používání nástrojů, nový způsob, jak hrát na nástroj, nový vzhled. Také stupnice not pro bubny jsou jako D3, A3, Bb3, C4, D4, E4, F4, A4 a stupnice strunových not jsou navrženy v systému EADGBE. DrumString je lehký a má popruh, který je připevněn přes ramena a pas, proto používání a držení nástroje bude snadné a dává vám možnost použít dvě ruce.

Cyklistická Přilba

Voronoi

Cyklistická Přilba Helma je inspirována 3D Voronoi strukturou, která je široce distribuována v přírodě. Díky kombinaci parametrické techniky a bioniky má cyklistická přilba vylepšený vnější mechanický systém. Liší se od tradiční struktury ochrany vloček ve svém nepromokavém bionickém 3D mechanickém systému. Když je tato struktura zasažena vnější silou, vykazuje lepší stabilitu. V rovnováze mezi lehkostí a bezpečností má přilba za cíl poskytnout lidem pohodlnější, modernější a bezpečnější osobní ochrannou cyklistickou helmu.

Konferenční Stolek

Planck

Konferenční Stolek Stůl je vyroben z různých kusů překližky, které jsou slepeny pod tlakem. Povrchy jsou pískovány a opatřeny závity matným a velmi silným lakem. Existují 2 úrovně - protože vnitřek stolu je dutý - což je velmi praktické pro umisťování časopisů nebo přehozů. Pod stolem jsou zabudovány kulky. Mezera mezi podlahou a stolem je tedy velmi malá, ale zároveň se snadno pohybuje. Způsob, jakým je překližka používána (svisle), ji dělá velmi silnou.