Designový Časopis
Designový Časopis
Robot Pomoci

Spoutnic

Robot Pomoci Spoutnic je podpůrný robot navržený tak, aby vychovával slepice tak, aby ležely ve svých hnízdních boxech. Slepice vstávají při svém přístupu a vracejí se do hnízda. Chovatel obvykle musí obejít všechny své budovy každou hodinu nebo dokonce půl hodiny na vrcholu snášky, aby zabránil slepicím položit vejce na zem. Malý autonomní Spoutnic robot snadno prochází pod zásobovací řetězce a může cirkulovat ve všech budovách. Jeho baterie vydrží den a dobije se za jednu noc. Osvobozuje chovatele od únavného a dlouhého úkolu, umožňuje lepší výnos a omezuje počet vyřazených vajec.

Multifunkční Kytara

Black Hole

Multifunkční Kytara Černá díra je multifunkční kytara založená na stylech hard rocku a metalu. Tvar těla dává hráčům kytary pocit pohodlí. Je vybaven displejem z tekutých krystalů na hmatníku pro vytváření vizuálních efektů a výukových programů. Braillovo písmo za krkem kytary může pomoci nevidomým nebo slabozrakým hráčům hrát na kytaru.

Přenosný Plynový Sporák

Herbet

Přenosný Plynový Sporák Herbet Je přenosný plynový sporák, technologie umožňuje optimální venkovní podmínky a pokrývá všechny standardní požadavky na vaření. Kamna se skládají z laserem řezaných ocelových součástí a mají mechanismus otevírání a zavírání, který lze uzamknout v otevřené poloze, aby se zabránilo poškození během používání. Jeho mechanismus otevírání a zavírání umožňuje snadné přenášení, manipulaci a skladování.

Příborník

Arca

Příborník Arca je monolit uvězněný v síti, hruď, která se vznáší spolu s jejím obsahem. Lakovaný kontejner mdf, uzavřený v ideální síti z masivního dubu, je vybaven třemi zásuvkami pro úplné odsávání, které lze uspořádat podle různých potřeb. Tuhá pevná dubová síť byla navržena tak, aby pojala skleněné desky tvarované za tepla, aby se získal organický tvar, který simuluje zrcadlo vody. Celá skříň spočívá na průhledné podložce z metakrylátu, která zdůrazňuje ideální plovoucí.

Kontejner

Goccia

Kontejner Goccia je kontejner, který zdobí dům jemnými tvary a teplými bílými světly. Je to moderní domácí krb, místo setkání pro šťastnou hodinu s přáteli v zahradě nebo konferenční stolek, kde si můžete přečíst knihu v obývacím pokoji. Jedná se o sadu keramických nádob vhodných k uložení teplé zimní přikrývky, sezónního ovoce nebo čerstvé letní nápojové láhve ponořené do ledu. Kontejnery visí ze stropu lanem a mohou být umístěny v požadované výšce. Jsou dostupné ve 3 velikostech, z nichž největší lze doplnit masivní dubovou deskou.

Stůl

Chiglia

Stůl Čiglia je sochařský stůl, jehož tvary připomínají tvar lodi, ale také představují srdce celého projektu. Koncept byl studován na základě modulárního vývoje vycházejícího ze zde navrhovaného základního modelu. Linearita rybinového paprsku v kombinaci s možností obratlů volně se klouzat po něm, zaručuje stabilitu stolu a umožňuje jeho délkový vývoj. Díky těmto vlastnostem je snadno přizpůsobitelný cílovému prostředí. Pro získání požadovaných rozměrů stačí zvětšit počet obratlů a délku paprsku.