Designový Časopis
Designový Časopis
Multifunkční Stavebnice

JIX

Multifunkční Stavebnice JIX je stavební sada vytvořená vizuálním umělcem a produktovým designérem Patrickem Martinezem z New Yorku. Skládá se z malých modulárních prvků, které jsou speciálně navrženy tak, aby umožňovaly spojení standardních slámek na pití za účelem vytvoření široké škály konstrukcí. Konektory JIX jsou dodávány v plochých mřížích, které se snadno od sebe oddělují, protínají a zajišťují na svém místě. S JIX můžete stavět vše od ambiciózních struktur velikosti místnosti po složité stolní sochy, to vše pomocí konektorů JIX a brčka na pití.

Kolekce Koupelen

CATINO

Kolekce Koupelen CATINO se rodí z touhy utvářet myšlenku. Tato sbírka evokuje poezii každodenního života prostřednictvím jednoduchých prvků, které současným způsobem interpretují stávající archetypy naší fantazie. Navrhuje návrat do prostředí tepla a pevnosti pomocí přírodních lesů, obrobených z masivu a smontovaných tak, aby zůstaly věčné.

Corporate Identity

Predictive Solutions

Corporate Identity Predictive Solutions je poskytovatelem softwarových produktů prognostické analýzy. Produkty společnosti se používají k vytváření předpovědí analýzou stávajících dat. Firemní značka - sektory kruhu - připomíná grafiku ve formě výsečových grafů a také velmi stylizovaný a zjednodušený obraz oka v profilu. Značková platforma „uvolňující světlo“ je ovladačem pro veškerou grafiku značky. Jak doplňková grafika napříč různými aplikacemi se používají jak měnící se, abstraktní tekuté formy, tak tematické zjednodušené ilustrace.

Corporate Identity

Glazov

Corporate Identity Glazov je továrna na nábytek ve stejnojmenném městě. Továrna vyrábí levný nábytek. Protože design takového nábytku je spíše obecný, bylo rozhodnuto založit komunikační koncept na původních „dřevěných“ 3D písmech, slova složená z takových písmen symbolizují nábytkové sady. Dopisy tvoří slova „nábytek“, „ložnice“ atd. Nebo názvy sbírek, jsou umístěny tak, aby se podobaly kusům nábytku. Nastínené 3D písmena jsou podobná nábytkovým schématům a lze je použít pro papírnictví nebo na fotografickém pozadí pro identifikaci značky.

Umyvadlo

Angle

Umyvadlo Na světě je mnoho umyvadel s vynikajícím designem. Nabízíme však pohled na tuto věc z nového úhlu. Chceme dát příležitost si užít proces používání dřezu a skrýt tak nezbytné, ale neestetické detaily, jako je drenážní otvor. „Úhel“ je lakonický design, ve kterém jsou promyšleny všechny detaily pro pohodlné použití a systém čištění. Během jeho používání nebudete pozorovat odtokový otvor, všechno vypadá, jako by voda prostě zmizela. Tento efekt, spojený s optickou iluzí, je dosaženo zvláštním umístěním povrchů dřezu.

Písmo

Red Script Pro typeface

Písmo Red Script Pro je jedinečné písmo inspirované novými technologiemi a pomůckami pro alternativní formy komunikace, které nás harmonicky spojuje s jeho bezplatnými formáty dopisů. Inspirován iPadem a navržený v Brushes, je vyjádřen jedinečným stylem psaní. Obsahuje angličtinu, řečtinu a cyrilici a podporuje více než 70 jazyků.