Designový Časopis
Designový Časopis
Bytový Dům

Trish House Yalding

Bytový Dům Návrh domu se vyvíjel v přímé reakci na místo a jeho umístění. Struktura budovy je vytvořena tak, aby odrážela okolní lesy, přičemž shrabovací sloupy představují nepravidelné úhly kmenů stromů a větví. Velké rozlohy skla vyplňují mezery mezi strukturou a umožňují vám ocenit krajinu a nastavení, jako byste se dívali ven mezi kmeny a větvemi stromů. Tradiční Kentish černobílé weatherboarding představuje listy zabalit budovu a obklopit prostory uvnitř.

Košile

EcoPack

Košile Tento košilový obal se od sebe odděluje od konvenčních obalů tím, že nepoužívá žádný plast. S využitím stávajícího proudu odpadu a výrobního procesu je tento produkt nejen velmi snadno vyrobitelný, ale také velmi snadno likvidovatelný, primární materiál kompostovaný až k ničemu. Produkt lze nejprve lisovat a poté identifikovat značkou společnosti pomocí vysekávání a tisku a vytvořit jedinečný strukturální produkt, který vypadá a cítí se velmi odlišně a zajímavě. Estetika a uživatelské rozhraní byly považovány za stejně důležité jako udržitelnost produktu.

Oficiální Obchod, Maloobchod

Real Madrid Official Store

Oficiální Obchod, Maloobchod Koncepce designu obchodu je založena na zážitku v Santiagu Bernabeu, zaměřeném na zážitek z nakupování a vytváření dojmu. Je to koncept, který zároveň vyznamenává, chválí a zvěčňuje klub a uvádí, že úspěchy byly výsledkem talentu, úsilí, boje, odhodlání a odhodlání. Projekt zahrnuje návrh koncepce a komerční implementaci, branding, balení, grafickou linku a design průmyslového nábytku.

Konzole

Qadem Hooks

Konzole Qadem Hooks je umělecké dílo s funkcí konzoly inspirovanou přírodou. Skládá se z různých malovaných zelených starých háčků, které byly použity spolu s Qadem (starým dřevěným muleovým hřbetem) pro přepravu pšenice z jedné vesnice do druhé. Háčky jsou připojeny k staré desce Thresher Thresher Board jako základna a dokončena se skleněným panelem nahoře.

Nádoba Na Koření

Ajorí

Nádoba Na Koření Ajorí je kreativní řešení pro organizaci a skladování různých koření, koření a koření, aby uspokojilo a přizpůsobilo se různým kulinářským tradicím každé země. Elegantní organický design z něj dělá sochařský kousek, což je vynikající ozdoba, která se odráží jako konverzační předkrm kolem stolu. Design obalu je inspirován česnekovou kůží a stává se jedinečným návrhem ekologického balení. Ajorí je ekologický design pro planetu, inspirovaný přírodou a vyrobený výhradně z přírodních materiálů.

Upcycled Šperky

Clairely Upcycled Jewellery

Upcycled Šperky Krásné, jasné, upcycled bižuterie, navržené z potřeby používat odpadní materiál z výroby Claire de Lune Chandelier. Tato řada se vyvinula ve značné množství sbírek - všechny vyprávějí příběhy, všechny představují velmi osobní pohledy do filozofií návrháře. Transparentnost je zásadní součástí vlastní filozofie designérů, což se odráží na výběru použitého akrylu. Kromě použitého zrcadlového akrylátu, který sám odráží světlo, je materiál vždy průhledný, barevný nebo čirý. Balení CD posiluje koncepty opětovného použití.