Designový Časopis
Designový Časopis
Koktejlový Bar

Gamsei

Koktejlový Bar Když byl Gamsei otevřen v roce 2013, byl hyper-lokalizmus zaveden do oblasti praxe, která byla do té doby omezena hlavně na scénu jídla. V Gamsei jsou ingredience na koktejly buď divoce krmeny nebo pěstovány místními artesiánskými farmáři. Interiér baru je jasným pokračováním této filozofie. Stejně jako koktejly i Buero Wagner nakupoval všechny materiály lokálně a úzce spolupracoval s místními výrobci na výrobě řešení na míru. Gamsei je zcela integrovaný koncept, díky kterému se z pití koktejlu stane nový zážitek.

Balení Mořských Plodů

PURE

Balení Mořských Plodů Koncept tohoto nového produktu je „bez“. Jednoduše řečeno, vytvořili jsme neobvykle uvolněný design. Typicky pro konzervované mořské plody jsou tmavé a zaplněné obaly, náš design je „bez“ jakéhokoli optického předřadníku. Na druhé straně je řada také pro alergiky a lidi citlivé na potraviny. Takže to vypadá téměř úmyslně nějaký druh lékařské. Prodej začal v lednu 2013 a je mimořádně úspěšný. Zpětná vazba maloobchodního podnikání je: Čekali jsme velmi dlouho na dobře vypadající a promyšlený koncept. Zákazník to bude milovat.

Koncept Firemní Architektury

ajando Next Level C R M

Koncept Firemní Architektury Koncept ajando Loft: Informace jsou stavebním materiálem našeho vesmíru. V přístavním okrese Mannheim v Německu byl vytvořen velmi neobvyklý podkroví. Celý tým Ajando zde bude žít a pracovat od ledna 2013. Za konceptem firemní architektury podkroví stojí architekt Peter Stasek a kancelář loftwerk v Karlsruhe. Inspirovalo se to kvantovou fyzikou Wheelera, architekturou Josefa M. Hoffmanna a samozřejmě i informační odborností Ajanda: „Information to the World Go Round“. Text od novináře Ilony Koglinové zdarma

Městský Elektrikář

Lecomotion

Městský Elektrikář Ekologický model LECOMOTION E-trike je ekologický a inovativní tříkolka s elektrickým asistencí inspirovaná vnořenými nákupními vozíky. E-triky LECOMOTION jsou navrženy tak, aby fungovaly jako součást systému sdílení městských kol. Navrženo také k hnízdění v sobě v řadě pro kompaktní skladování a pro usnadnění sběru a pohybu mnoha najednou pomocí kývavých zadních dveří a odnímatelné klikové sady. K dispozici je pomoc při šlapání. Můžete ji použít jako normální kolo, s nebo bez podpůrné baterie. Náklad také umožnil přepravu 2 dětí nebo jednoho dospělého.

Papírnictví

commod – Feines in Holz

Papírnictví „Komodita“ se specializuje na interiérové práce. V souladu s heslem „jemné dřevěné komodity“ společnost realizuje zvláště vysoce exkluzivní rezidenční projekty. Papírnictví mělo toto tvrzení vyhovět. Zmenšené, ale hravé rozvržení bylo realizováno pomocí zvláště smíšené barvy. Papírnictví odráží styl firmy i její ideologii používat pouze nejcennější materiál: Papír je vyroben ze 100% bavlny, obálky skutečné dřevěné dýhy. Vizitky „ztělesňují“ slogan společností vytvořením trojrozměrné místnosti obsahující typické dřevěné výrobky.

Skartovač Papíru

HandiShred

Skartovač Papíru HandiShred je přenosný ruční skartovač papíru, který nevyžaduje žádný externí zdroj energie. Je navržen malý a elegantně, takže jej můžete položit na stůl, do šuplíku nebo kufříku, který vám umožní snadný přístup a roztržení důležitého dokumentu kdykoli a kdekoli. Tento praktický skartovač skvěle pracuje na skartování jakýchkoli dokumentů nebo příjmů, aby bylo zajištěno, že soukromé, důvěrné a jakékoli osobní informace jsou neustále chráněny.