Designový Časopis
Designový Časopis
Šaty

Nyx's Arc

Šaty Když světlo pronikne okny s jemnou úrovní, vytvoří úroveň estetického osvětlení, osvětlení, které přivede lidi do místnosti, když tajemná a tichá mysl, jako Nyx s tajemnou a tichou, použití laminovaných tkanin a otočit se k takovému výkladu krásy.

Náhrdelník

Extravaganza

Náhrdelník Elegantní koláž inspirovaná límci, starověké ozdoby na krku, které můžete vidět na mnoha krásných obrazech XVI a XVII století. Vyznačuje se moderním a moderním designem, zjednodušuje typický styl ruffů a snaží se učinit jej moderním a moderním. Sofistikovaný efekt, který dává uživateli eleganci a používá černé nebo bílé barvy, umožňuje množství kombinací s moderním a čistým designem. Jednodílný náhrdelník, pružný a lehký. Je to vzácný materiál, ale s vysoce módním působivým designem, díky němuž není tento klenot jen klenotem, ale i jako ozdoba nového těla.

Program Událostí Designu

Russian Design Pavilion

Program Událostí Designu výstavy, soutěže o design, workshopy, vzdělávací konzultační a publikační projekty zaměřené na propagaci ruských designérů a značek v zahraničí. Naše aktivity stimulují rusky mluvící designéry, aby si prostřednictvím mezinárodních projektů zdokonalovali své znalosti a dovednosti a pomohli jim pochopit jejich roli v komunitě návrhářů, jak propagovat a zvyšovat konkurenceschopnost svých produktů a vytvářet skutečné inovace.

Paravent

Positive and Negative

Paravent Jedná se o produkt, který slouží současně jako funkce a krása, kořeněné nádechem kultury a kořenů. „Pozitivní a negativní“ paravant funguje jako nastavitelná a mobilní překážka v soukromí, která nevyčnívá ani nenarušuje prostor. Islámský motiv poskytuje krajkový efekt, který je odečten a obrácen od materiálu Corian / Resin. Podobně jako jin jin jang, vždy je v dobru vždy něco dobrého a v dobrém vždy trochu špatného. Když slunce zapadá do „pozitivního a negativního“, je to opravdu jeho zářící okamžik a geometrické stíny malovat místnost.

Koktejlový Bar

Gamsei

Koktejlový Bar Když byl Gamsei otevřen v roce 2013, byl hyper-lokalizmus zaveden do oblasti praxe, která byla do té doby omezena hlavně na scénu jídla. V Gamsei jsou ingredience na koktejly buď divoce krmeny nebo pěstovány místními artesiánskými farmáři. Interiér baru je jasným pokračováním této filozofie. Stejně jako koktejly i Buero Wagner nakupoval všechny materiály lokálně a úzce spolupracoval s místními výrobci na výrobě řešení na míru. Gamsei je zcela integrovaný koncept, díky kterému se z pití koktejlu stane nový zážitek.