Designový Časopis
Designový Časopis
Veřejný Umělecký Prostor

Dachuan Lane Art Installation

Veřejný Umělecký Prostor Dachuanský pruh Čcheng-tu, západní břeh řeky Jinjiang, je historická ulice spojující ruiny zdi města Čengdu East Gate. V projektu byl oblouk Dachuan Lane v historii přestavěn starou cestou v původní ulici a příběh této ulice byl vyprávěn instalací street artu. Intervence umělecké instalace je druh média pro pokračování a přenos příběhů. Reprodukuje nejen stopy zbořených historických ulic a uliček, ale také poskytuje určitou teplotu městské paměti pro nové ulice a uličky.

Vizuální Komunikace

Plates

Vizuální Komunikace Aby demonstrovali různá oddělení železářství, Didyk Pictures přišel s myšlenkou představit je jako několik desek s různými hardwarovými objekty na nich, sloužících v restauraci. Bílé pozadí a bílé nádobí pomáhají zvýraznit obsluhované objekty a usnadňují návštěvníkům obchodu najít určité oddělení. Obrázky byly také použity na billboardech a plakátech 6x3 metrů ve veřejné dopravě po celém Estonsku. Bílé pozadí a jednoduché složení umožňují, aby tuto reklamní zprávu vnímal i člověk v projíždějícím autě.

Sochařství

Iceberg

Sochařství Ledovce jsou interiérové sochy. Spojením hor je možné stavět pohoří, mentální krajinu ze skla. Povrch každého recyklovaného skleněného předmětu je jedinečný. Každý objekt má tedy jedinečný charakter, duši. Sochy jsou ve Finsku tvarovány, podepsány a očíslovány. Hlavní filozofií ledových soch je odrážet změnu klimatu. Použitým materiálem je proto recyklované sklo.

Watch App

TTMM for Pebble

Watch App TTMM je kolekce 130 hodinek určených pro chytré hodinky Pebble 2. Specifické modely ukazují čas a datum, týden v týdnu, kroky, čas aktivity, vzdálenost, teplotu a stav baterie nebo Bluetooth. Uživatel si může po protřepání přizpůsobit druh informací a zobrazit další data. TTMM Watchfaces jsou jednoduché, minimální, estetické v designu. Je to kombinace číslic a abstraktní info-grafiky, která je ideální pro éru robotů.

Watch App

TTMM for Fitbit

Watch App TTMM je kolekce 21 hodinových hodin určených pro inteligentní hodinky Fitbit Versa a Fitbit Ionic. Ciferníky mají nastavení komplikací pouhým klepnutím na obrazovku. Díky tomu jsou velmi rychle a snadno přizpůsobitelné pro barvy, designové předvolby a komplikace uživatelských preferencí. Je inspirován filmy jako Blade Runner a Twin Peaks.

Watchfaces Apps

TTMM

Watchfaces Apps TTMM je kolekce sledovacích prostorů pro smartwatches Pebble Time a Pebble Time Round. Najdete zde dvě aplikace (pro platformu Android i iOS) s 50 a 18 modely ve více než 600 barevných variantách. TTMM je jednoduchá, minimální a estetická kombinace číslic a abstraktní infografiky. Nyní si můžete vybrat svůj styl času, kdykoli budete chtít.