Designový Časopis
Designový Časopis
Design Instalace Umění

Kasane no Irome - Piling up Colors

Design Instalace Umění Návrh instalace japonského tance. Japonci hromadí barvy od dávných dob, aby vyjadřovali posvátné věci. Rovněž se hromadí papír čtvercovými siluetami jako věc představující posvátnou hloubku. Nakamura Kazunobu navrhl prostor, který mění atmosféru změnou na různé barvy s takovým čtvercovým „hromaděním“ jako motivem. Panely létající ve vzduchu centrujícím na tanečníky pokrývají oblohu nad jevištním prostorem a zobrazují vzhled světla procházejícího prostorem, který bez panelů není vidět.

Dárkové Balení Koláče

Marais

Dárkové Balení Koláče Dárkové balení na dorty (finančník). Obrázek ukazuje krabici o velikosti 15 dortů (dvě oktávy). Dárkové krabičky obvykle jednoduše sladí všechny dorty. Jejich krabice individuálně zabalených dortů se však liší. snižují náklady zaměřením pouze na jeden design a při využití všech šesti ploch dokázali znovu vytvořit všechny typy klávesnic. Pomocí tohoto návrhu mohou vytvářet libovolnou velikost klávesnice, od malých klávesnic až po plnohodnotné 88-klávesové klavíry a ještě větší. Například pro jednu oktávu 13 klíčů používají 8 dortů. A 88palcovým klavírem by byla dárková krabička s 52 dorty.

Identita Značky

SioZEN

Identita Značky Společnost Siozen představuje nový revoluční hygienický systém na vysoké úrovni, který jedinečně přeměňuje vaše vesmírné povrchy, ruce a vzduch na výkonný obranný systém mikrobiálního / toxického znečištění. Moderní konstrukční metody jsou skvělé pro zajištění lepší energetické účinnosti a komfortu, ale to stojí za cenu. Přísnější budovy bez tahu přispívají k hromadění nesčetných znečišťujících látek. I když je ventilační systém budovy správně navržen a dobře udržován, znečištění vnitřních prostor zůstává vážným problémem. Jsou zapotřebí nové přístupy.

Balení

The Fruits Toilet Paper

Balení Mnoho společností a obchodů v celém Japonsku dává zákazníkům toaletní papír jako novinový dárek, aby prokázalo své uznání. Ovoce toaletní papír byl navržen tak, aby svým zákazníkům ukázal svůdný styl, ideální pro takové příležitosti. K dispozici jsou 4 designy z kiwi, jahody, melounu a pomeranče. Od oznámení designu a uvedení produktu na trh byl tento produkt představen ve více než 50 médiích, včetně televizních stanic, časopisů a webových stránek, ve 23 městech v 19 zemích.

Horolezecká Věž

Wisdom Path

Horolezecká Věž Nefunkční vodárenská věž byla vedením dílny rozhodnuta o rekonstrukci, aby se stala lezeckou stěnou. Být nejvyšší bod kolem je dobře viditelný mimo workshop. Má malebný výhled na jezero Senezh, dílnu a borový les. Po ukončení studia se studenti účastní slavnostního lezení na samotný vrchol věže jako pozorovací místo. Spirální pohyb kolem věže je symbolem procesu získávání zkušeností. A nejvyšší bod je symbolem životní zkušenosti, která se nakonec promění v kámen moudrosti.

Balení Šachových Tyčinek

K & Q

Balení Šachových Tyčinek Jedná se o obalový design pro pečené zboží (tyčinky, finančníci). S poměrem délky k šířce 8: 1 jsou strany těchto rukávů extrémně dlouhé a jsou pokryty šachovnicovým vzorem. Vzor pokračuje na přední stranu, která má také centrálně umístěné okno, skrz které je vidět obsah rukávu. Když je všech osm rukávů obsažených v této dárkové sadě zarovnáno, je odhalen krásný kostkovaný vzor šachovnice. Díky K & Q je vaše zvláštní příležitost tak elegantní, jako je čajový čas krále a královny.