Designový Časopis
Designový Časopis
Veřejné Umění

Flow With The Sprit Of Water

Veřejné Umění Komunitní prostředí je často znečištěno interpersonálními a intraosobními disonancemi svých obyvatel, což má za následek viditelný a neviditelný chaos v okolí. Nevědomý účinek této poruchy spočívá v tom, že obyvatelé upadají do neklidu. Tato obvyklá a cyklická agitace ovlivňuje tělo, mysl a ducha. Sochařský průvodce, ženich, očišťuje a posiluje pozitivní „čchi“ prostoru a zaměřuje se na příjemné a mírové výsledky. S jemným posunem v jejich prostředí je veřejnost vedena k rovnováze mezi jejich vnitřní a vnější realitou.

Design Značky

Queen

Design Značky Rozšířený design je založen na konceptu královny a šachovnice. S oběma barvami černá a zlatá, má design zprostředkovat pocit prvotřídní kvality a přetvořit vizuální obraz. Kromě kovových a zlatých linií použitých v samotném produktu je prvek scény konstruován tak, aby vyrazil válečný dojem šachů, a pomocí koordinace jevištního osvětlení vytváříme kouř a světlo války.

Sochařství

Atgbeyond

Sochařství Xi'an se nachází na počátečním místě Velké hedvábné silnice. V tvůrčím procesu výzkumu umění kombinují moderní povahu značky hotelu Xi'an W, zvláštní historii a kulturu Xi'an a nádherné umělecké příběhy dynastie Tang. Pop v kombinaci s graffiti uměním se stal uměleckým vyjádřením hotelu W, který měl hluboký dopad.

Yong Přístav Rebranding

Hak Hi Kong

Yong Přístav Rebranding Návrh používá tři koncepty k přestavbě systému CI pro rybářský přístav Yong-An. Prvním z nich je nové logo vytvářející specifický vizuální materiál extrahovaný z kulturních charakteristik komunity Hakka. Dalším krokem je opětovné zkoumání zábavního zážitku, poté vytvořte dvě maskotní postavy představující a nechte je, aby se objevily v nových atrakcích pro navádění turistů do přístavu. V neposlední řadě, umístění devíti míst uvnitř, obklopení zábavními aktivitami a chutnou kuchyní.

Výstavní Design

Tape Art

Výstavní Design V roce 2019 Taipei vyvolala vizuální skupina linek, barevných kousků a fluorescence. Byla to výstava Tape That Art, kterou pořádali FunDesign.tv a Tape That Collective. Řada projektů s neobvyklými nápady a technikami byla představena v 8 instalacích páskového umění a vystavovala přes 40 páskových obrazů, spolu s videi o uměleckých pracích v minulosti. Také přidali brilantní zvuky a světlo, aby se z akce stala pohlcující umělecké prostředí a materiály, které použili, zahrnovaly látkové pásky, lepicí pásky, papírové pásky, balicí příběhy, plastové pásky a fólie.

Umění Instalace

Inorganic Mineral

Umění Instalace Lee Chi, inspirovaný hlubokými pocity vůči přírodě a zkušenostem architekta, se zaměřuje na vytvoření jedinečných botanických uměleckých instalací. Tím, že přemýšlí o povaze umění a zkoumá kreativní techniky, Lee transformuje životní události do formalizovaných uměleckých děl. Tématem této série prací je prozkoumat povahu materiálů a to, jak mohou být materiály rekonstruovány estetickým systémem a novou perspektivou. Lee také věří, že předefinování a rekonstrukce rostlin a jiných umělých materiálů může způsobit, že přírodní krajina bude mít emocionální dopad na lidi.