Designový Časopis
Designový Časopis
Podcast

News app

Podcast News je žádost o rozhovor pro zvukové informace. Inspirován je plochý design Apple iOS s ilustracemi pro ilustraci informačních bloků. Vizuálně má pozadí elektrickou modrou barvu, aby bylo možné bloky vyniknout. Existuje jen velmi málo grafických prvků, cílem je usnadnit používání aplikace bez rozptylování uživatele nebo jeho ztráty.

Balení Pro Korejskou Zdravou Výživu

Darin

Balení Pro Korejskou Zdravou Výživu The Darin je navržen tak, aby osvobodil moderní lidi od neochoty k tradičním korejským výrobkům zdravé výživy v únavové společnosti a vyznačoval jednoduchou grafickou čistotu při doručování balíčků pro citlivost moderních lidí, na rozdíl od nenavrhovaných obrazů, které byly použity v tradičních korejských obchodech se zdravou výživou. . Všechny designy jsou vyrobeny z motivů krevního oběhu, vizualizujících cíl poskytování vitality a zdraví unaveným 20. A 30.

3D Animace

Alignment to Air

3D Animace Co se týče tvůrčí animace dopisů, Jin začal abecedou A. A když přijde na krok konceptu, pokusil se vidět intenzivnější nálady odrážející jeho filozofii, která je docela aktivní, ale zároveň se organizuje. Cestou vymyslel protichůdná slova, která důkladně zastupovali jeho myšlenku, například sladěním se vzduchem, což je název tohoto projektu. S ohledem na to představuje animace přesnější a jemnější okamžiky prvního slova. Na druhou stranu to skončí poměrně pružnou a uvolněnou vibrací, aby se projevilo poslední písmeno.

Web Design A Ux

Si Me Quiero

Web Design A Ux Web Sí, Me Quiero je prostor, který pomáhá být sám sebou. Aby bylo možné projekt realizovat, musely být provedeny rozhovory a bylo nutné prozkoumat sociální a kulturní kontext ve vztahu k ženám; její projekce ve společnosti a se sebou. Byl učiněn závěr, že web bude doprovodem a bude prováděn s přístupem pomáhajícím milovat se. V designu se odráží jednoduchost s neutrálními tóny pomocí červených kontrastů, které upozorňují na určité akce, barvy značky knihy publikované klientem. Inspirace přišla z konstruktivismu umění.

Design Etiket Na Víno

314 Pi

Design Etiket Na Víno Experimentování s ochutnávkou vína je nikdy nekončící proces vedoucí k novým cestám a odlišným aroma. Nekonečná posloupnost pí, iracionální číslo s nekonečným počtem desetinných míst, aniž by znali poslední z nich, byla inspirací pro název těchto vín bez sulfitů. Cílem návrhu je dát do pozornosti hlavní rysy řady 3,14 vína místo jejich skrytí mezi obrázky nebo grafiku. Podle minimalistického a jednoduchého přístupu je na etiketě uvedena pouze skutečná charakteristika těchto přírodních vín, která lze pozorovat v poznámkovém bloku oenologa.

Kniha

ZhuZi Art

Kniha Série vydání knih pro shromážděná díla tradiční čínské kaligrafie a malby vydává Muzeum umění Nanjing Zhuzi. Tradiční čínské malby a kaligrafie jsou díky své dlouhé historii a elegantní technice ceněny pro svou uměleckou a praktickou přitažlivost. Při navrhování kolekce byly použity abstraktní tvary, barvy a čáry k vytvoření konzistentní smyslnosti a zvýraznění prázdného místa v náčrtu. Bez námahy se shoduje s umělci v tradičním malířském a kaligrafickém stylu.